- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
És tényleg...
De nem értem, hogy akkor miért mond mindenki fél Gb-ot. Ez nem a MA! félreinformáltsága, minden hírportálon 512Mb-ot írtak eddig, ami fura lenne, tekintve, hogy az LG-s felületre mindenhol azt írták, hogy sok RAM-ot fogyaszt, mert olyan a funkcionalitása.
Így viszont nagyon tetszik, korrekt hardware (nekem elég), korrekt kijelző, hatalmas cserélhető akksi, 8Gb tárhely memóriabővítéssel. Következő telefonnak esélyes.Üdv, pengwin
-
B2man2
aktív tag
Ebben a videóban is látszik kb. 1 perc 44 másodpercnél, hogy 1 GB Ram van az f90-ben!
Nem tudom mért írnak mindenhol 512 MB-ot?
De az igaz, hogy az f70 helyett én mindenképpen az f6-ost venném, elvileg az is megkapja a 4.4-et.B2man
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A korábbi F és L széria után kicsit többre számítottam legalább felbontás terén, egyébként szimpi készülékek. Combos telepekkel vannak szerelve, illetve a hátlap is korrekt, ez egy jó trend.
<< Heimdal >>
-
MeGabee
senior tag
Furcsálltam is elsőre,hogy 512......1 GB RAM-mal viszont ismét perfekt kis gépet dobott ki az LG.
Azt az 5 és 8 megapixeles AKKUMLÁTOR-t nagyon elírtad,ha meg nem akkor itt az MWC első igazi innovációja
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
jooker82
nagyúr
Egy valamit nem értek.hogyha valóban 512 mb ram van ebben a 2 telóban,akkor,hogyan lehet az,hogy ebben a videoban,mindkét telefonnál 300 felett van a szabad memória,úgy,hogy futkározik minden a háttérben és 550 körül a használt ram. ez az arány az 1 gb rammal rendelkező telefonoknál szokott lenni.
Valami itt nagyon ferde.
Egyébként piszok gyors a teló.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
soldier2
őstag
A rendszer és az alap launcher lehet smooth, de ha több app van megnyitva akkor kifogy a kraft. Ha megnézed a saját telefonodon, a böngésző egyedül képes néha 500 mb ramot elhasználni. 500mb rossz, 1 gb jóóó. Éééértem?
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Ali G.
senior tag
ezek mind annyira kellettek az LG-től... LOL, ilyen felbontással és RAM-al kár is kiadni
-
halkow
őstag
a fizikai home gomb a védjegyükké vált úgy látom
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-
soldier2
őstag
A jó optimalizáltsághoz kell a sok ram. 512 szvsz semmire nem elég, gyakran a böngésző használ többet mint 400-500 mb a ramból. Az 512 mb ramos telefonok miatt alakult ki az, hogy az Androidos telefon szaggat
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
pengwin
addikt
A rendszernek nagy valószínűséggel elég lesz az 512Mb, már az előző szériáknál is mindenki dicsérte az LG-k optimalizáltságát. Csak 1Gb-ból az alap futó appok mellett marad mondjuk 300-500Mb valami extra feladat elindítására, 512Mb RAM-nál ezt azért eléggé elképzelhetetlennek tartom.
Szerintem sok felhasználónak elég az 512Mb RAM, de azért kicsit komolyabb felhasználásnál már ténylegesen rossz hatással van a felhasználói élményre.Ha F6-om lenne, akkor én sem lennék ilyen másztheves, de így Galaxy Young tulajként az az F90...
Üdv, pengwin
-
TeeJay
félisten
Ha az L90 1gb ramot kapott akkor ezek is. Itt valami elírás lesz
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ricardo
titán
Nem néznek ki rosszul, de ha valóban 512 rammal szerelték őket akkor felejthetőek. A kijelző felbontást sem túlozták el, de az egy jó árcédulával még szépíthető. A 3000-s akkuért jár a piros pont.
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
Elég furcsa volna,ha tényleg csak 512Mb RAM-ot tennének bele,bár aztán ki tudja,az LG jól optimalizált rendszerét ismerve még elég is lehetne.
Majd ha kiadják az F6-ra a 4.4-et,akkor megmondom
Sajnos a "must have" érzés nem jött az idei LG-ket látva...."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Flind
senior tag
Szvsz ha tényleg 512 Mb RAM van bennük részvétem a leendő vásárlóknak, az kb használhatatlan - én már csak tudom - hiába a KitKat. Remélem hamis az információ, alapból nem rosszak.
Csak mostanában olyan samu feeling az LG, hogy nem tudom melyik kategóriában van 20, melyikben 30 telefonjuk..[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
az F70 nagyon hasonló lesz az L70-hez. (paramétereket tekintve, kivéve az aksit)
meglepődnék ha az új F-széria 512 MB RAM-ot kapna, hisz a régi is 1GB-ot kapott F3,5,6[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Az LG-nél is kinőttek a lakkozott hátlapból. Jeeee.
-
unyadavid
senior tag
Hát, ha jól lesznek optimalizálva, akkor ez nem lesz túl nagy gond. (Apple-éknél sincsenek a rammal nagyon elszállva)
Így meg, hogy nekem F6 van, furcsán jól eső érzéssel tölt el, hogy nem lesznek jobbak a mostani telómnál.OFF - A G2 mininél pedig elég samsungos/htc-s irányba mentek el azzal, hogy egy sokkal alapabb felszereltségű telefont adnak ki, nem pedig a g2 kicsinyített mását (lásd: z1 - z1 compact). Ráadásul akkor most mi a különbség a g2 mini, f90 és l90 között?
[ Szerkesztve ]
-
-
mtcob
senior tag
Jól néznek ki, a home gomb körüli notification led már az L II sorozatnál is tetszett
-
pengwin
addikt
válasz this is life #1 üzenetére
Snapdragon 400-ból a négymagosok A7-esek, a kétmagosok valóban Kraitok, de én mindenhol azt olvastam, hogy ezekben a Moto G SoC-jára hajazó 400-as lesz, 4 A7-tel.
Ha minden itt az MA!-n megjelent hír igaz, akkor mind az L, mind az F széria komolyat lép... visszafelé.
Körülbelül ugyanolyan teljesítményű procik, kisebb ppi-s kijelzők (ami ezen a felbontás-szinten eléggé feltünő lehet), és a hírek szerint ugyanannyi vagy kevesebb RAM. Így kb. a 4.4 lenne az egyetlen igazi előrelépés/pozitvum bennük.Viszont ha lenne benne 1Gb RAM, meg rácsapnának egy F6-szerű árat, akkor bizony az F90-nél engem átjárna a "must have"-érzés.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
soldier2
őstag
Prémium MuHaHa Az akkuidő viszont parádés lesz. snapdragon 400, kis, alacsony felbontasú kímélő, és az LG optimalizálása vsz simán hozni fogja a 2-3 napot az F90
-
atosan
veterán
Szeretem az Lg-t, jól néznek ki, de az F70 kijelzőben tényleg visszalépés az F6-hoz képest.
Maine coon
-
mdraco
őstag
Ram?
-
veterán
Épp egy F6 vásárlására próbálom rávenni magamat, de ez a cikk is megerősít abban, hogy az F6 a legjobb döntés
4,5", 540x960 IPS, 8MP kamera.
Ezek szerint az F70-nek olcsóbbnak kellene lennie az F6-tól.??
-
moleculez
veterán
Szolgáltatóknak jó lesz ez igényesebb mont az L series
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Jimmy66
senior tag
F@sza
-
this is life
Ármester
Hat a feher, mint ha egy atcimkezett samu lenne
Amugy nem ez a soc van benne ? [link] mert ez krait magos ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest