MWC 2014: Megújult az LG F széria

Hirdetés

Az LG rengeteg újdonságot mutatott be a mai sajtótájékoztatón, többek között az F széria is bővült két új taggal. Mindkét készülékben közös, hogy a jelenleg elérhető legfrissebb Android verziót futtatják (emiatt megy is a pacsi az LG-nek), remek összeszerelési minőséggel rendelkeznek és kézben tartva prémium hatást keltenek.


LG F70

A kisebb telefon az F70 nevet kapta, 4,5 hüvelykes kijelzővel és 480 x 800 képpontos felbontással rendelkezik, mely IPS technológiás. A készülék műanyag borítással rendelkezik, a hátlap alatt egy 2440 mAh kapacitású akkumulátor lapul. Az elsődleges kamera legfeljebb 5 megapixeles felbontású fotókat tud készíteni.


LG F70

A hátlap alatt egy Qualcomm Snapdragon 400 lapka dolgozik, a 28 nanométeres csíkszélességű SoC egy ARMv7 utasításkészletű, négymagos, magonként 1,2 GHz-en pörgő ARM Cortex-A7 processzort és egy Adreno 305 grafikus egységet tartalmaz. Az eszköz Android 4.4-et futtat, mely fölé egy saját felhasználói felületet húzott az LG, számos extrával felokosítva, ilyen például a Knock Code, a Clip Tray, a Guest Mode és a Plug and Pop.


LG F90

A nagyobbik versenyző F90 néven mutatkozott be, 4,7 hüvelykes kijelző, 540 x 960 képpontos felbontás és szintén IPS technológia jellemzi. A plasztik készülékház egy 3000 mAh kapacitású akkumulátort rejt, a hátlapon egy 8 megapixeles kamera üldögél. Az F90 lelke az F70-hez hasonlóan szintén egy Qualcomm Snapdragon 400 lapka, a kistestvérrel megegyező paraméterekkel. A KitKat operációs rendszer mellé saját UI társul, a gyártó az F70-nél is említett funkciókat sorolja fel.


LG F90

Az két új készülékről az alábbi videót vettük:

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés