Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Athoszka #1044 üzenetére
Óóóó, kipróbáltad?
Köszi!
Ez remek hír, hogy másnál is működik.Az a PhilZ Touch recovery egy nagyon jó találmány. Épp meghaladja a 6MB-ot (6,3 körül ki lehet már hozni), ezért gondoltam egy picit variálni.
Viszont 10MB-os recovery "partícióval" már akár egy újabb twrp is feltehető (jellemzően 7,5MB körüli az már). -
-
-
-
-
hege21
aktív tag
-
válasz
Athoszka #914 üzenetére
És ezt, hogy tudom megtekinteni?
Mármint az fstab-ot?
Azt a /fstab helyen, futó rendszer alatt.Amúgy meg változtatni mtktools-os kibontás után lehet.
Windosw-on keresztül lehetséges?
ksanc linkje alapján lehet. De erről nem tudok érdemben nyilatkozni. -
-
fezsolt73
csendes tag
válasz
Athoszka #913 üzenetére
Nekem ez működik Power_Manager__2.6.210.140729.dcd0a5d.apk
A Lenovo Security meg nem frissítettem meg mert a legújabb verzió mindig kitakarította.Maradt az amit a rom tartalmaz.
Mikor a TC nem látta az SD kártyát ez segített [link]
Van valamilyen mérethatár amit belehet másolni a system mappába? 20MB már nem megy.xposed+VibeXpert modul és megy a téma letöltés.
-
-
fezsolt73
csendes tag
-
-
-
-
-
-
-
Ste
addikt
válasz
Athoszka #788 üzenetére
Proxy villogás nekem is megvan néha a gyári ROM-al, azonban nálam csak ki-bekapcs oldja meg a problémát.
GPS tekintetében nekem az a fura, hogy gmaps navi, sygic, etc simán eldobálják a GPS-t. Ellenben ha a GPS Test progi fut, az önmagában alig veszti csak el a jelet. A pontossága változó )igen, gyakori a farmer életérzés) de a jelet nem dobja el. Azonban ha átváltok Navira akkor ott hamar eldobja. Ha visszaváltok GPSTest-re, akkor megint megtalálja. Nekem ezek alapján tűnik több mint furának és inkább SW hibának a dolog. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Athoszka #121 üzenetére
GPS stabilan tartja a jelet? Városban is rendesen navigál, nem dob át másik utcába, endomondo rendesen írja a sebességet, és többi adatot?
...az asszony leszedte rólam a Honor2-őt ,és úgy néz ki, nem is adja vissza, uh kell valami hasonlóan hibátlan telefon, az S660 az egyik jelöltem, de még nem sok tapasztalat van róla. Még van a Honor 3C, és a Hongmi a kalapban, de jó lenne a nagy akksi, uh remélem a Lenovo jól dolgozott -
-
Flashtool-lal fel lehet tenni, csak legyen bepipálva a DA DL all with checksum.
Aztán download.A CWM mentést már megcsináltam, de éjfélkor már nem volt kedvem visszaellenőrizni.
Amíg pedig nincs meg a visszaellenőrzés, addig nem szívesen rakom ki. Meg a visszaállítás lenne még fontos, amit készülék nélkül bajos lesz...Az egy igen kellemes dolog, hogy a /data partíció 5.9GB!
A furcs az az, hogy erre a partícióra "csatolták rá" virtuálisan a belső SD-t. Nekem úgy tűnik, hogy a belső sd és a data az egyazon mem-szakaszt használja.
Mivel viszsaadtam a telefont a tulajának (miközben e sorokat írom), már nem nagyon lesz alkalmam piszkálni...A /data partíció mentése némi trükköt igényel, mivel ekkora méretű.
A flashtool nem volt képes lekezelni.
MTKDroidTools szintén nem.
Tehát marad a jól bevált Linuxos dd parancs. Ekkora méretet azonban csak ext fájlrendszerre lehet menteni alapesetben.
Tehát fizikai sd kártyán egy második ext3 partíciót kell létrehozni.
Erre aztán már rá fog férni a mentés.
Az így kapott img fájl pedig már simán csatolható Linux alatt, és rendesen látszik a tartalma.Így gyakorlatilag létrehozható egy komplett Flash-elhető változat.
(#91) Athoszka
Pár töltési ciklus után be fog állni, ha nem akkuhibás. Türelem.(#89) hunaqua
Amíg az A820 ki nem hullik alólam, addig nem veszek másikat. Legalábbis ma még ezt mondom.
A v970 -> a820 csere előtt is ezt mondtam, és nem bántam meg.
Főleg, hogy a kezemben volt, illetve a gps lenyűgözött... háááát... esélyes, az egyszer biztos.
Méretben pedig kb 2mm-rel hosszabb, mint az a820, szélességre u.a.
Az akksi meg 50%-kal nagyob...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem egy játék címét
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Íme, a One UI 8
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest