Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na a készülék hozzám került, minden létező ROM-ot feltettem
CN - ROW odavissza megy, nem száll el semmi.
Hálózatot néha megtalálja az elérhetőek között, sőt épp pörgeti a regisztrálást a hálózaton, de én is antenna hibára gyanakszok, vagy arra, hogy koppant egyet és elszállt.
Most szétszedős videót keresek, mert lehet csak elugrott a rögzítés
Hétfőn még azért bemegyek a telenorhoz, de az IMEI-k egyeznek, tehát hacsak valaki nem másolta át másik telefonba ezt az IMEI-t akkor ez nem lehet baj
-
bucihost
senior tag
Napi szinten futott a clean. Sajna nekem az ébredés gond sokszor előfordult. A névjegyes gond nem változott. Viszont a tegnapi nap érdekes dolog történt. Hívás közben kifagyott a telefon. Aksi ki aksi be > bootloop ?!
Legalább volt 1-2 óra nyugtom, hogy nem csörgött...
Arra a döntésre jutottam, hogy keresek valami más romot (vibe2.0).
Találtam is, igaz angol, de első ránézésre tökéletes. Névjegyeket rendesen kezeli, nem fagy le (legalábbis eddig).Kérdés: A magyar rom milyen alapokon nyugszik?
Az angol (orosz): -
Athoszka
tag
Nekem csak hosszabb telefonálás esetén ragadt be. De arra megcsináltam, hogy a kikapcsoló gombbal meg lehet szakítani a hívást. Meg a hangerő gombbal is visszajött nekem a képernyő.
Helyesebben írva nekem sem sikerült semmivel sem beállítani az értesítési ledet. Próbálkoztam egy pár programmal. Ez még fontosabb számomra mint a gps. Meg nekem valamiért a facebook is halott volt. -
-
-
-
Na itt a ROM: S660_VibeUI2.0_1437_ST_MultiLang_GAPPS_ROOT_baralajbi
Tetszőleges Flashtools-szal elvielg feltehető, nem tudom most kipróbálni hanyas verziós, szerintem nekem ezzel került fel. / 20130903(v3.1324.0.177)/
-
-
-
JonC
csendes tag
értem, hogy van egy csomó ROM, meg hogy lesz magyar is, a gondom csak azzal van, hogy hogyan lehetne kockázatmentesen (értsd: működő backup kreálása után) hekkelgetni őket a telefonra. a postom erre irányult, ezzel kapcsolatosan várnék segítséget valakitől aki már csinált ilyesmit.
-
-
-
Nos egyelőre ott tart a dolog, hogy megy rendesen, egy app beragadt, ami a VezetésAPP, ez azt tudja, ha akarjuk ha nem hogy a tárcsázást ezen kezdeményezi.
Még keresem hol lehet kikapcsolni
Amúgy jó. Mivel én ezt pénzenergiáért fejlesztettem, a fejlesztő döntése, milyen formában teszi közzé, volt benne munkaórája
De valószínűleg 2-3$ az amivel terheli az államkasszát.
Holnap ha lesz időm készítek egy Youtube videót, így nem zsákbamacska a dolog
-
-
-
-
-
myk74
senior tag
Kb 5 órája tudom használni.Majd kiderül hogy bírja.Felraktam az apexet és titaniummal az összes kínai vackot lejegeltem.Kezdem szeretni!Minőségre nagyon ott van,nem recseg nem ropog,hangerő megfelelő.Droid toolssal mentés megvolt,mentve az imei is stb.Kaptam szilikon szürke majdnem átlátszó tokot,ami védi a töltőcsatit és a füles bemenetét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem egy játék címét
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Íme, a One UI 8
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest