Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Üdv! Csatlakozom a klubhoz. Nekem is kb 1 méteres parkettára esést követően eltűntek a mobilhálózatok. Minden egyéb működik, SIM kártyákat felismeri, de nincs szolgáltatás. Telefonon találomra felhívott mobilszervízes szerint több Lenovo (azt viszont nem tudta megmondani, hogy pontosan melyik típus) is járt náluk ezzel, és nem tudják javítani, mert alaplapi hiba. Az enyémet megnézte ma egy fórumtárs belülről is, azt mondta, egyértelműen kontakthibának tűnik, viszont nincs sehol szakadás, ép az antenna, működnie kellene. Talán egy gyári visszaállítás segíthet, azt még megpróbálom, végső soron marad a kínai gariztatás - feltéve, hogy vissza tudom tenni épségben a szervízmatricát (igyekeztem óvatosan, sérülésmentesen leszedni).
-
tabarenc
újonc
Mivel a technikai vonal úgy látszik általánosan nem jött be kezo79 neked sem én megpróbáltam a lenovo hivatalos portálján keresztül segítséghez jutni... felejtős. Az oldaluk bonyolult és egyáltalán nem található rajta egy közvetlen forró vonal a központjukhoz. Na ja, biztonság az kell. Kapcsolatba léptem a hivatalos magyarországi szervízzel és kértem őket, hogy ha ők nem is foglalkoznak vele, egy használható szervíz elérhetőséget ha adnának. A válasz rövid, tömör, hogy ők csak a magyarországon forgalmazott termékekkel foglalkoznak. Szóval nem mentem velük semmire.
Így felvettem a kereskedővel a kapcsolatot, a válasz ugyanaz, készítsek filmet és megnézik mit tehetnek. Megcsináltam a filmet és elküldtem, de úgy látom nagyon nézelődhetnek, mert már jó egy hete semmi hír.
Ma küldtem nekik emlékeztetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem egy játék címét
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Íme, a One UI 8
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest