Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ste
addikt
Belinkeled kèrlek ezt a leìràst, ha az EPO letöltèsen, FasterGps lokàciò àllìtàson ès az mtkgps file törlèsèn kìvül tartalmaz màst is?
Spec csak gmaps-al pròbàltam, azzal hektikus. Ami èrdekes, hogy azzal eldobàlja a holdakat, de ha mellette àtvàltasz egy GpsTest-re akkor rögtön talàl holdakat.
Pàlyàn vègig volt GPS hold fixàlva? Nem dobàlt le az ùtról? -
Ste
addikt
Megcsinàltam a Gps Fixeket ès Epo àllìtàsokat, de a jelèrzèkenysèg gyenge, műholdakat làt mègis nagyon pontatlanul làt. Sygic-al mèg nem nèztem, de Gmaps alatt hektikus. Stabil műhold jel mellet, megàllò autònàl simàn visz tovàbb a kijelölt úton. Nèha lassan - nèha lassabban jut eszèbe javìtani. Mivel sokszor van stabil Gps jel amikor fèlre navigàl kezdek egyetèrteni a koràbban elöttem nyilatkozòkkal, hogy SW-s hiba is lehet benne.
4.4et pròbálta màr valaki, hogy jobb-e a helyzet? -
myk74
senior tag
Nekem az alap aosp rom volt a legjobb.Gps elég használható értékeket hozott.Ha megtalálom van képernyő mentésen a gps-ről.Faster gps progi kicsit segíthet.Nekem is lemerült 1,5 nap alatt de volt hogy 5,5-6h kijelző időt produkált.Ha játék is volt akkor kb 4-4,5 volt a kijelző idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo újdonsága a középkategóriát szemelte ki magának.
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem egy játék címét
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Íme, a One UI 8
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest