- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
BassMonroe
újonc
Jaj miért bántjátok? Annyi létjogosultsága van, mint bármelyik másik rendszernek. Az android sem kezdett olyan tudással amilyennel most bír. Nekem egy Lumia 520-am van, olykor örülök neki, olykor nem. Lehet a ffos-ban, ha leveszem zenehallgatáskor a hangerőt nem csökken le a hívásjelzésé is... Szembesülök nap, mint nap az előnyeivel és a hátrányaival is. Az alkalmazás bolt is elég üreske még a playhez képest, na meg amelyik alkalmazás szép, az tényleg az, de ha nem szép, akkor bűn ronda. Köztes nincs.
Mindenesetre a videón elég korrektül fut, egyedül a fotózásnál volt probléma úgy láttam... Fejlödjenek ők is, a wp is, a bb is élje túl és jöjjenek még. A verseny csak nekünk jó vásárlóknak. Persze még a versenyhelyzethez is idő kell, de hajrá minden os-nak.

Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest