- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- MIUI / HyperOS topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Nekem meg annyira 7-8"-es tabletek nem nagyon jönnek be. Az állandó hordozáshoz túl nagyok, nem tudod azokat zsebre rakni. Az otthoni használathoz meg sokkal jobb egy 10''-es tablet.
Ha meg úgyis táskát viszek magammal, akkor meg már mindegy, hogy 7 v 10".Szerintem pl. a padfone koncepció is baromi jó megoldás, csak túl drága. Kéne hozzá egy jó kis érintőceruza és tökéletes lenne.
Azt mondjuk azt én sem. Sajnos kezd általánossá válni ez az 5" -os körüli top telefon méret. Nem rossz, hogy vannak ilyenek, de az emberek többségének ez már túl nagy.
Ki tudja ezeket követni.
Az mondjuk szerencse, hogy lassan a középkategória is belerakják majd a 4 magos procikat. Azok meg már elég gyorsak mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest