Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azopi74

addikt

válasz xmaas #40 üzenetére

"Szerintem jo kis rendszer lesz ez ami nagy pozitivum hogy nem kell ki be lepkedni alkalmazasokbol hanem minden szepen nyitva marad ott es egy mozdulattal visszahivod "

Az összes "modern" mobil os ugyanígy műxik. Maximum abban van különbség a rendszerek közt, hogy ez a "visszahívás" milyen gesztusokkal történik, mennyire gyors, gördülékeny de ugyanakkor hibatűrő.
    Itt a maximum gördülékenységre mentek rá, ami nagyon látványos, de szerintem túlzás, ez így túl érzékeny, így nagyon gyakran lehet életszerű használat mellett félrenyúlás miatt nem szándékolt app-váltás.
    Nekem a WP8--as "hosszan lenyomva vissza gomb, és ujjsimítással váltás appok között" megoldás jobban tetszik.
    Amúgy az baloldali "sidebar app-launcher" szerűség is nagyon látványos, de az is túlérzékeny, szegény fickó a videón is párszor elbénázta, nagyon sokat kell még ennek forrnia. csakhogy addigra a konkurens kiforrott rendszerek már rég sokkal előrébb fognak tartani. Maximum akkora részesedést jósolok ennek, mint az Ubuntu Desktopnak a PC-piacon,

Új hozzászólás Aktív témák