- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis3
csendes tag
nagyon jó kis kütyü
-
Wa2x_
veterán
Nagyon jól néz ki, jó kis cucc!
-
Személy szerint tetszik.
-
zombinyul
addikt
A történelem első tablete, amit piszok mód elfogadnék. Jól néz ki, tetszik a Win8 is, és van fizikai billentyűzet (ami hiánya végett sose vettem volna tabletet). Életképes áron biztos hogy vevő leszek egyre. Szimpatikus gyárto ez az LG...
-
janos1988
addikt
Integettek saját magatoknak...
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
hemaka
nagyúr
Tetszik a megoldás, kipróbálnám szívesen milyen lehet használat közben.
-
runner 125
nagyúr
HTC 'ezt' már megcsinálta 2008-ban, Shit néven.
-
dejaris
addikt
Pont el lett rontva
Nem tudom mi lett volna oly nehez azon, hogy belerakjana egy 1366x736-os panelt
-
Ati1979
veterán
Nem rossz, csak nem tudom mennyire lehet egy ilyen billentyűzeten rendesen gépelni. (szerintem semennyire)
A lecsatolhatós display / tablet megoldás szerintem életképesebb.
Pl.
[link] -
tjb007
nagyúr
Nem maradtál le semmiről, csupán a szokásos.......
Tehát akkor helyesen így néz ki a dolog.
Van a H160 meg a Z160 amik külsejüket tekintve megegyeznek. Előbbiben van az Atom, utóbbiban az i5 ami miatt nehezebb és vastagabb is a Z160 (1,23kg és 19,4mm vs. 1,05kg és 15,9mm). Mindkettő Windows 8 -at futtat, RT változat meg nem létezik belőle. -
Morph33
tag
Viszont sokkal több olyan hands-on videót láttam, ahol egy pár szóban (hangsúlyozottan nem töviről hegyire) bemutatják a készüléket nem MATV terjedelemben, mert abban egyetértünk, hogy az nem arra való. Én is örülök, hogy foglalkoznak vele a srácok és a színvonallal sincs bajom, de ez a jogvédett zene alászúrása engedély nélkül akkor is amatőr húzás. Na nem mintha érdekelne a jogvédelem, csak ilyet egy ilyen kaliberű lap nem engedhet meg magának szerintem.
Szerinted más hands-on videókat miért nem tiltanak le? Én nem tudom a választ.
-
Wa2x_
veterán
A hands-on videók, nem azért készülnek, hogy elmondják a készülék adatait, meg megtöltsék a videóidőt rizsával, nem igényelnek élő szót, számtalan van ilyen a neten, nyilván láttál már sokat. A MATV pedig a te felvetése/problémád megfelelője, ott bizony be van mutatva a készülék töviről-hegyire.
Az, hogy a Németországban ez valaki(k)nek nem tetszik, az nehogy már a MA baja legyen... Mi örülünk neki, hogy foglalkoznak vele a srácok - nem alacsony színvonalon úgy hiszem. Persze a te problémád is érthető, de ez nem az ő hibájuk. Más hands-on videókat miért nem tiltanak le? Érdekes.. -
Morph33
tag
A kapcsolódó videóból a Youtube már el is távolította a hangsávot szerzői jogsértés miatt! Hogy lehettek ennyire amatőrök az ország legolvasottabb mobilos weboldalaként, miközben egy ilyen szintű rendezvényről tudósítotok? Számtalan videótokat azért nem tudom megnézni Németországba, mert a német jogvédő hatóság letiltotta jogsértő zene miatt. Amúgy sem értem, hogy miért kell zenei aláfestés egy hands-on vagy kicsomagolós videó alá, ahelyett hogy mondanátok egy pár szót a készülékről!
-
Gzolo
senior tag
Hirtelen azt hittem a cím gyors olvasásából, hogy végre egy Qwerty-s Wp8 telefon lesz
-
kcsa
veterán
Intel Atom és Windows RT? Megint lemaradtam valamiről?
szerk.: a hírben ráadásul "Windows 8 RT"-ként szerepel, olyan termék pedig nincs. -
Wa2x_
veterán
Nagyon innovatív, okos megoldás és szépre is sikeredett! LG 2013
-
S-eye
senior tag
Jó kis masina ez, gondolom ez lesz a trend, hogy minden notesz érintős lesz, persze évek múlva csak.
A Youtube letiltotta a hangot.
-
prolad
addikt
Külsőre tetszik,a belső is rendben van,a mechanika stabilságára viszont kíváncsi lennék,a videón nem tűnt elnyűhetetlennek.
-
Mészi2
tag
Nincs külön Windows stand?
-
Sonyfan
tag
válasz
krisztianAMG #2 üzenetére
+1
-
Az rt atomon nem fut. Hd felbontáson el se indulnak a metrós appok.
-
BenHans
addikt
Kinézetre nekem inkább ez mint a fent linkelt sony, de hát kíváncsian várom a hasonló gépeket, egyre jobban gondolkodom hogy idővel beszerzek egyet, ha felérnek kompromisszumoktól mentesen egy notebook szintjére és el tudom út közben látni velük mindazt a munkámat amit notebookon.
-
vulnrea
aktív tag
A Sony is szép, de nekem az LG is bejön, viszont a Sony már túl van árazva.. értem én, hogy hibrid, meg van billentyűzet is, de 400k az túl sok már és ez "csak" az i3-al felszerelt verzió..
-
krisztianAMG
senior tag
Akkor már inkább a Sony...
-
gianni85
veterán
nyitott állapotban mutathattátok volna picit hátulról, hogy lehessen látni, hogyan működik ez a kitámasztó rendszer. elég stabil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest