- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Nos tévedsz, mert hiába ugyanakkora a felbontása a GIO-nak, mint az ACE-nek (320x480) és elvileg jobb a GIO mivel kisebb felületre oszlik el az a pixel-szám, a GIO-nak az ACE-hez képest egy színtelen, kontraszthiányban szenvedő TFT panelje van ami rengeteget ront az összhatáson. Különösebben nem veszed észre amúgy az ACE-n a pixelesedés jelenségét. Menj el egy SAMU boltba és te is meggyőződsz róla, ha egymás mellé teszed.
SE Live Walkman ronda készülék, sima TFT kijelző, nem kéne ACE helyett. Viszont barátnőmnek Xperia Mini Pro van és az eszméletlen szép, gyors és a kijelzője is pazar (320x480 LED háttérvilágítású 3"-os). -
commanDOS
senior tag
Oké, nem egy csúcs felbontás, ezt írtam is, de annyira nem gáz. Ha az iphonnak jó volt pár éve, akkor most is elviselhető egy középkategóriás mobilban.
50k környékén van telenornál meg a t-nél is, vodánál nem néztem.
Egy darabig kivárok, meglátjuk mennyiért jön az ace2, meg mennyire kezdik el kiszórni az előző generációt.Ja megnéztem azt a SE-t, tudásban tényleg jobb, de egyébként nem kéne, igazából az ilyen kinézetű telókat már a polcon is ignorálom, nem az én világom.
Jelenleg már lassan 5. éve gyilkolok egy nokia6300-t, pont 50e volt anno, de még mindig jól néz ki, letisztult, elegáns, jó kézbe venni, egyben van, csak épp rég eljárt felette az idő. -
commanDOS
senior tag
Miért is?
50k kártyás csomagban és középkategóriában az egyik legjobb tudású telefon.
Vannak hiányosságai, de ez mind szándékos, mert annyi modellje van már a samsungnak, hogy muszáj lebutítani 1-2 modellt.
Viszont nagyjéból benne van minden, aminek ma illik benne lennie egy okostelefonban.
A kijelző mérete pont jó, a felbontása kicsit buta. A kamera sem rossz, csak a videófelvétel felbontásával vannak gondok. Műanyagnak műanyag, mint az összes samsung, ebbe meg bele kell törődni. A galaxy sorozat az ace-től lefelé nem sokat ér, talán még a gio, de sokkal az sem olcsóbb. Felfelé, meg +20e-től kapsz W-t, vagy S+-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged