Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
" . Újdonság továbbá, hogy a virtuális exponálógombot folyamatosan nyomva tartva "
Legyen már fizikai gomb is... mi a fenének kell ennyi gombot lespórolni...Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezek már olyan újdonságok, amiket nem valószínű, hogy használni fogok. Egyre kevésbé érdekel a sense, főleg, hogy a konkurens gyártók, is kezdenek rászokni a prémium minőségű anyaghasználatra, és olcsóbbak, mint egy htc.
-
Misály
addikt
Fotózásra csak annyit, hogy tessék már megnézni a nokia 41 megás szörnyét, az érdekesebb mint a htc fotós vesszőfutása.
-
Brutális eb
addikt
Nekem nem hiányzik.
Csak egy újabb mechanikai meghibásodás forrása lenne.(#4) Misály
Azt ugye észrevetted,hogy ez nem kimondottan egy fotozásra kiheggyezett készülék hanem egy általalános használatra való PDA .Ami napi használatban megeszi aa noklákat.
Kit éredekel a nokia amúgy.
Van még olyan cég?
Én csak egy jóllakott wondows bendőt látok.
akinek elég sok savlekötőt kell szednie a 2%-os részesedése miatt.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
Muha, hány exponálógombot láttál már tönkremenni?
-
kiskaktusz
addikt
Húú, mennyi újítás
A megfelelő kameramodul helyett meg szoftveres javítgatás, gratulálok..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Brutális eb
addikt
3 at.....Gomb érted fizikai.Por,folyadék,egyébb behatás,kopás..
Ennyire nem kell infantilisnek lenni,hogy nem hiszed el mozgo alkatrész elromolhat.De te tudod.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
olbaidhun
őstag
Akksi mennyit bír? Erre lesz valami épeszű megoldás a közel jövőben?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
kb 3 hete vittünk szervízbe egy pár hónapos iphone 4-et, mert az az egy gombocskája alatti érzékelőfólián megült a pára, és működésképtelennél vált a gomb... tervezési hiba, a későbbi változatokat már más gombbal gyártották, de ettől még hiba...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #8 üzenetére
7 éve használok dedikált kameragombos készülékeket, egyik se ment tönkre. Igaz egyik se ázsiai hulladék volt.
Menthirist: mondom nálam egyik se ázsiai szemét volt.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
Valahogy jobb olyan dolgot nyomkodni , ami létezik... fizikailag, és így van ez sokminden mással is, nekem ez a újkori móka, hogy hagyjunk el minden gombot, nem jön be...
Fizikai hívás gombokat is lehagyja, szinte mindenki, fatal error...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
-
enginev3.0
félisten
pár hiba:
"inapvilágot látott"
"roszz fényviszonyok melletti "
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
ON:
Már nagyon várom, sajnos az eddig pár képen látott dolog (Sense 4) nem tetszik, de jól hangzanak az újítások. Csak jöjjön már
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vicze1
félisten
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
ON:
Ugye tisztában vagy vele, hogy a HTC teljesen új saját fejlesztésű kameramodult használ minden One márkájú telóban?[ Szerkesztve ]
-
fri
tag
A HTC-nek inkább itthon a garanciális szervizzel kellene foglalkoznia...
Míg a Samu háztól-házig garit ad, cserével, állítólag ugyanolyan készülékkel, mint amit leadtál, addig itthon sajnos Nokia szinten van a szervize...
Minden más nagyon király a HTC-n, nekem is az van, szeretem is nagyon....de a fentiek...elkeserítenek... -
james008bond
őstag
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
Azért a fényáteresztő képesség állítólag 44%-al lett jobb, ami nem szoftveres.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
g3d
tag
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
A cikkben is említésre került az ÚJ kameramodul. Átsiklottál felette...
-
B1T3
addikt
Hátha végre kézzelfoghatóbb eredménye is lesz a jobb kamerára törekvésnek.
-
Zirowe
nagyúr
Ha nagyobb integrálást kapott a beats audio, akkor ez azt jelenti, hogy 2012től kezdve minden htc készülékhez (akár high end, akár low end) beats füles fog majd járni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Apika
Közösségépítő
Összességében jó a három megújult HTC modell...
-
Wajk
addikt
nem nagyon írnak a hírpotálok a ONE X új fícsöréről a Wireless HDMI-ről, engem speciel ez az egyik ami legjobban izgat, mert a vezetékeket utálom...
mivel kompatibilis, hogyan működik, mennyire stabil, videó nézéshez játékhoz mennyire használható...
alig várom az első teszteket.
Magamban már egy jóideje eldöntöttem csak akkor lesz új telóm ha a vezetékeket mellőzhetem, utálom töltőre dugni a telót és kábelekkel bajlódni!
töltés, fájlküldés, vezetélnélküli irányítás. Vannak pár dologra appok, de a Wireless HDMI és a vezetéknélküli töltés azért kényesebb téma...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
HardRic
addikt
A Legend leszarása, és az állandó hazudozás miatt megutáltam a HTC-t, de az új Sense a legeyecandybb, leggyönyörűbb, leganimáltabb mobilos felület amit valaha láttam. NEEEEEEED
-
joey04
titán
Szerintem is jó lenne egy fizikai exponálógomb, csak ne az a gagyi fajta, ami pl Lumia 800-as Nokián van, az sajnos eléggé igénytelen. (pedig mag a Lumia 800 egyébként kiváló készülék ezen felül)
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
aljuzer45
csendes tag
Hm kellemesek,viszont a beirási modok,bill elhelyezkedése immár megfelelö lészen/vastag-kicsi ujuak// .na és majdan HuFt-os áraik,hazánkban.
focsoro
-
Wajk
addikt
a TVhez a kis box hogyan kapcsolódik? valszeg sima HDMI re nem?
az mondjuk elég sirály lenne...van egy kis késés, de még lehet tweakelhető egy kis 3D gaming Wireless HDMIvel
ez kell nekem.bár jobban örültem volna a max 4.3 wide kijelzőnek, a 4.7, nekem már szerintem a határeseten túl van, na de majd élőben...
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
kis adalék a Wireless HDMI hez, Media Link lesz a neve és "mirror the display from your One X or One S on any HDMI-equipped TV"
szóval eddig nem rossz, kár hogy a One S-be kisebb az akksi és gyengébb a proci, a 4.3-as qHD, pont jó lenne..., hajh
-
Wajk
addikt
hajh, a One S mennyivel kecsesebb...
-
enginev3.0
félisten
-
gzbotii
veterán
A Sense valoszinu tovabbra is a legprofibb UI marad droidra...csak kene ala ugy 2 mag es 2GB memoria..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Namelesske
addikt
Kicsit hasonlít az az óra a Symbian Belle HomeScreen-jére. Még a háttér sárgás árnyalata is. Hangulatban teljesen ott van, ami nekem kimondottan bejön. Ritkán látni sárga gyári mochupokat.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
BoB
veterán
Kimaradt a cikkből hogy dedikált fényképezős chipet kapott. A szoftveres javítások mellett ez igencsak nem elhanyagolható hardveres javítás.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
jacis
nagyúr
Ámulok...
Ezek tényleg komoly újítások.Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC három új modellt mutatott be, ám a főszereplő a legújabb Sense felületé volt, a HTC megoldása ugyanis rengeteg új szolgáltatással bővült.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest