- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugodtan fogalmazz úgy, hogy számodra nincs értelme ennek a készüléknek a Blade mellett.
Míg a Blade-et nem venném meg másodkészüléknek, ezt igen, mert jobb a processzora, kisebb felbontásnak köszönhetően remélhetőleg kevesebbet is fogyaszt, szélesebb kijelző (ami fizikai méretében is nagyobb), amin könnyebb álló helyzetben gépelni (ezért tetszik az Alcatel One Touch is), frissebb szoftver reménybeli ICS-sel. Nekem ezek fontosak, fontosabbak a 800x480-as kijelzőnél. (Más újdonság is van ebben, de azok nincsenek rám hatással)
Szóval az, hogy neked nincs erre szükséged, még nem teszik feleslegessé ezt a készüléket.
-
prolad
addikt
Hát ennek már a blade mellett sincs sok értelme.Ahhoz nagyon olcsón kéne adni.
-
tboldi
nagyúr
Nekem egyből az LG GD510 Pop jutott az eszembe, mikor megláttam.
-
Epsylon
aktív tag
Simán jól néz ki.
Ha tényleg olcsó lesz. Ötvenért mondjuk már csúnyácska és butuska lenne.
-
gerilee
aktív tag
Engem erősen emlékeztet a design a HTC Wildfire 2-re, vagy a Salsa-ra... Nem sok egyediség van benne...
-
-
Moleman
addikt
Kár a kijelzőért (nem mintha a Bladem lecserélném rá).
-
V.T.CS.
senior tag
tetszik,de biztos nem kéne.
-
sheep
addikt
de af nélküli kamerát honnan szedtek 2012-ben? ezt komolyan gondolják? egy nyamvadt qr kódot sem lehet leolvasni vele, vagyis trükközni kell
de hd voice az kell.. -
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Természetesen a siker az árazáson múlik. Nem egy durva SoC lapul benne, de nem is egy Skate méretű kijelzőt kell meghajtni. Kinézetre elég pofás.
-
Ricardo
titán
"Most egy olyan készüléket mutatunk be, amely igencsak pénztárcabarátnak tűnik, ám ennek ellenére vannak benne olyan funkciók, amelyeknek köszönhetően nem csak ára miatt lehet közkedvelt a telefon"
Ezuttán a mondat után bizakodóan olvastam a tesztet. Azt gondoltam jobb kütyü lesz de nem -
lmisi
senior tag
15-20 ezerert igazi siker, afelett valódi bukta lehet.
-
NoMagix
addikt
Nagy szolgáltatói támogatással Blade siker lehet ebből is, jó forma, a nagy átlagnak megfelelő a vas is.
-
Akkor ez nagyon is jó a mindennapokban, már a héten többször is csak simán 7227-nek írták a 7227A-t ami azért nem mindegy...
Kellemes a formaterv is, remélem kis hazánkban is szerepelnek majd a kínálatokban a ZTE termékeiIgen mondjuk a 800*480-at tényleg megtarthatták volna
-
halottkém
csendes tag
800 MHz nem lesz kevés az ICS-nek?
-
tjb007
nagyúr
Kis javítás, nem MSM7227 van benne hanem 7225A.
Ez sem lesz rossz, mondjuk megtarthatták volna jó szokásukat és jöhetett volna ebbe egy 800x480 -as felbontású panel de hát úgy látszik ők nem akarták megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest