- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szaszimi
tag
ma jutottam hozzá egy magyar nyelvű, magyar billentyűzetes fehér példányhoz
még töltődik, de ami elsőre feltűnt az az összeszerelés minősége: szerencsére nyomogatásra sem nyikorog, recseg, jó minőségűnek tűnik a körbefutó krómcsík, és a hátlap is nagyon szorosan, lötyögésmentesen pattan fel a helyére
remélem beválik a teló -
akosright
tag
Ezekben az s40 rendszerekben tudom, hogy nincs multitask, de olyan sincs ami minimalizal? Azaz nem háttérben futtatja hanem valamiféle hibernált állapotba helyezi az alkalmazásokat?
-
amanoba
őstag
válasz
Fancy-boy #24 üzenetére
a videón 3:37-nél azt mondja, az.
-
Fancy-boy
addikt
Kicsit dundi.
De a C3-nak fém a hátlapja, akkor lehet ennek is az. -
amanoba
őstag
nokia facebook oldala szerint nettó 95€ lesz az ára.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #20 üzenetére
Nekem is e72 erzesem van tolle
nem is tudom miert
-
gzbotii
nagyúr
Hat nem is nez kik jol de nem is felso kategorai bar...remelm az ara sem lesszz az
-
Sidney
csendes tag
Szerintem sincs semmi baj ezzel a telóval, gondolom ezt szánják a C3 utódjának. Ha az ára 30 körül lesz, akkor népszerű lehet. Sokan keresnének még mindig qwerty-t wifi-vel az alsóbb kategórában, és nincs is igazán választék. Jobb is, hogy több színben árulják, elég unalmas a fekete mindenhol. Az üzemidőre még kíváncsi lennék, ha 3-4 nappal már jó vétel lehet.
-
AMD Power
titán
Nincs ezzel semmi probléma. Ha "normális" áron lesz akkor jöhet...
-
Apika
addikt
Egészen jó lett! Az SMS fanok örülhetnek...
-
Demens
tag
Szerintem semmi baj nincs ezzel a telefonnal. A kategóriáján belül hozza amit kell és a dizájn is megfelelő. Nem szép, de azért ne essünk véres túlzásokba. Semmi extra a dizájn, de azért nem egy hányadék.
-
BoC1ka
senior tag
Nem trollkodok...csak bun ronda. Masik megkozelitesbol pedig kivancsi vagyok mennyiert fogjat dobalni a telefont..ugyis artol fugg...ez a telefon a lowend kategoria ugyis..ha tetszik ha nem...lowend arral persze kelendo lesz..de komolyan megnezem a kepeket es elkap a rohogogorcs...az a hatlap elkepeszto
foleg abban a barna szinben
A masik meg nem vagy tisztaban a trollkodassal mint fogalommal...
-
-
BoC1ka
senior tag
Jeeeezusom ez hogy nez mar ki? omfg kategoria...ezmi? jatek telefon e72 beutessel?
uram atyam...olyanok a gombok mintha 1 centi magasak lennenek. kb mint a jon a mell belfele az ajton meg jon jon jon eeees csak most latod a testet
elo nem mernem kapni se iskolaba se munkahelyen...
-
V.T.CS.
senior tag
max 15-ért jó vétel lenne.
-
Nem semmi ez a kályha-ezüstre fényezett hátlap... azért egy lehelet-vékony fém panel elfért volna....
-
kiskaktusz
addikt
Nem rossz.
-
Ezzel a saját 201-esüket mossák le a pályáról, nem?
-
johny dragon
aktív tag
Nem is olyan rossz. Ha jo aron jon, akar sikeres is lehet. az meg jo,h vegre nem muszaj kepernyovel vezerelni.
-
anubys1984
aktív tag
Nem igazán nyűgözött le. De azért várom az infokat a másik kettőről is.
Félig OFF:
Nincs valami hír arról, hogy a C5 kapna utódot valamikor? -
B1T3
addikt
Egész pofásan néz ki. Örülök, hogy a Nokia be meri vállalni azt is, hogy több színben dobja piacra a telefonjait; és ez nem csak az olcsó modellekre igaz, hanem a felsőbb kategóriába szánt termékeinél is.
-
muratomi1
senior tag
Jól néz ki olyan mintha fémből lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest