- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
biczotibi #244 üzenetére
Ha reggel 6-tól 3D-s játékot játszottál vele azt mondom, hogy ok, más körülmények között nincs olyan, hogy egy i4 ne bírjon ki 6 órát. Ez ferdítés. Az i4S-em is kibírja simán a napot, pedig havi 4-600 percet beszélek csak kimenő hívásban, folyamatosan mennek az ilyen-olyan appok. De ez most itt nem is téma, pusztán rá szerettem volna világítani, hogy nem helytálló a kijelentésed. Természetesen ezt is fölül lehet múlni, a második telefonom, egy 6310i lényegesen tovább bírja.
A témához pedig annyit, hogy én sokkal nagyobbat tátottam volna a számon, ha egy WP7 alapú készülékbe raknak be egy akkora méretű érzékelőt, mint a 41mp-nél, csak éppen megelégszenek 8mp-el. Esetleg még komolyabb optikát is elé raknak és tádám, valóban nagy lépés lett volna.
Így kissé parasztvakítás szaga van az egésznek, de üsse kavics. Talán elkezd a többi gyártó is kapkodni és nem állnak meg a mp növelés és "berakunk még egy lencsetagot" bullshitnél.
A gond itt is az, hogy a népek a számokra gerjednek. A kijelző legyen 5", mag legyen 4, felbontás tök mindegy mennyi csak legyen ott hogy HD, a kamera legyen 41mp és készen is van a tökéletes "népbutító" telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest