Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
lassan lehet hogy logikus lenne egy hasonló lépést tenni az xbox live szolgáltatásokkal is... kezdetben oké hogy csak xbox -on voltak elérhetőek (? - Games For Windows) de mostmár ottvan telefonon is...
ha lehet még tovább vinni ezt a fonalat... ugye a telefonon már nincsen emléítve a Zune - Music and Video hub van...
de hogy a fentebbi elméletemet igazoljam, a Games hub sem Xbox Live hub... -
oO7
őstag
mint ahogy már a másik topicban is kifejtettem én nagyon nagyon remélem, hogy marad ilyen history szerű a dolog...
amúgy szerintem valami olyasmi lenne a jó, hogy lényegében a back gomb hosszan nyomásával egy "history hub" -ba lépne bele egy lájtos kis animációval (lényegében az aktuális alkalmazás a sor végére kicsinyítődne) és ugye ott lennének visszamenőleg 5-10 app amiket használtam ez előtt... nagyon komolyan építenek a back gombra és hogy az valóban úgy működjön mintha egy böngésző back gombját nyomogatnád, szóval nagyon logikusnak tartanék egy ilyen history szerű kialakítást
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest