- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
-
raulicio
senior tag
szerintem meg pontosan, hogy nagyon jó a cucc! Nem kellene, mert nekem ez már túl nagy! Meg kb úgy minden, ami 4 col felett van, de náluk legalább látható az egyértelmű fejlődés. prémium anyagok, jó hardware, az acer ui-t is jó irányba vitték el. Ha ezt egy évvel korábban és egy hagyományosabb formában hozzák, akkor sláger is lehetett volna
Még ha sokan fikázzák is acert.
-
GALARDO
addikt
Ez már használhatatlan.
-
plus44
veterán
Chocolate feeling visszaköszön.
-
DemonDani
addikt
Netezéskor fektetve tökéletes lenne
-
gybazsi
senior tag
Jesszusom ez mekkora.
-
GSpecter
tag
1. Állítva nem keskenyebb, mint bármelyik másik átlagos képaránnyal rendelkező telefon. Téged az zavar meg, hogy magasabb, ezért keskenyebbnek tűnik.
2. Böngészésnél az 1. pontban említettek miatt semmivel nem kell többet görgetned lefelé, mint a mostani telefonodon. Csak szélesebb a képernyő (fektetve), ennyi a különbség.A programokban kétkedőknek pedig itt egy videó:
Asphalt 5, Angry Birds kiválóan, szó nélkül fut ezen a képarányon.
-
CHIPman
nagyúr
Tetszetős, egy gyengébb kétmagossal kéne is.
-
n0_gAboR
őstag
pingpong uto
-
Inarus
addikt
Poén.
Egy BL40-est is megnéztem volna WP7 kiadásban.
-
babosmiki
addikt
válasz
dirty.yakuza #5 üzenetére
"Már Tabra is alig van."
Ezt meg honnan veszed?
Neki állnék sorolni amiket már eddig telepítettem, de nincs fél órám. -
Hát nem tünik rossznak,de azért arra kíváncsi leszek,hogy a programok mit kezdenek ezzel a képaránnyal.A másik bajos dolog az Acer márka,nem valami megbízható legalábbis szerintem
-
kolosanyi
veterán
Nem tudom. Szerintem nem rossz. Én spec szeretem a nagy kijelzőt. Simán használnék is ilyet, de a program kérdés lehet, hogy elszúrja az egészet... Viszont, ha elindulnak rajta az appok, akkor nem gáz. Persze ez ízlés kérdése...
-
anubys1984
aktív tag
Nekem nagyon tetszik, szívesen be is ruháznék egyre, csak hallottam olyasmit, hogy az Acer telefonok nem túl megbízhatóak. Valamint az akksi sem tűnik túl izmos darabnak egy ekkora géphez.
-
.bableWes
őstag
szerintem majdnem olyan hosszu mint egy B30as tégla
-
BobChemistry
őstag
A mérete a jó öreg Ericsson GH198-at juttatja eszembe.
Más nem fért el mellette az övtáskábanBár az tény, hogy a tudása méltó a mérethez.
-
tween
őstag
brutális
-
Xaels
félisten
Szép is, meg egyedi is, de személy szerint használhatatlannak tartom ezt a méretarányt. Állítva túl keskeny, fektetve meg nem elég magas(a virtuális qwerty majdnem elfoglalja emiatt az egész képet). Böngészésnél a hajam kihullana szerintem a sok görgetéstől, de a specifikációkkal lehet vagánykodni...
-
Quasi_modo
nagyúr
A méretek: [link]
Tényleg hosszú. -
Syl
nagyúr
Ez az igazi nyakba-akasztós telefon
-
Probber
őstag
Torzszülött.
(#4) polonic
Az bizony!Creedence Clearwater Revival - Up Around the Bend
-
BloodRay
veterán
Érdekes, szép, de azért nem szeretném ezt a zsebemben hordani.
-
64b0r
aktív tag
Szép!
Az egyediség jót tesz a kinézetének, viszont igencsak behatárolja a rajta futó programok számát... => Divat-okostelefon, csökkentett funkcionalitással... -
Rickazoid
addikt
Tetszetős, bár szerintem egy 16:10 képarány jobb lett volna, dehát az Acer tudja mit akar...
Amúgy az jutott eszembe elsőre, hogy vajon bőrtokot vagy valamit adnak-e hozzá. Mert hogy boltban utólag nem fogsz hozzá venni, az gondolom biztosra vehető. -
r4z
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #5 üzenetére
Szerintem bármilyen WVGA vagy FWVGA program elindul rajta, maximum lesz egy (vagy két) kis fekete sáv a kijelzőn. A Tab-bal ellentétben ennek 480, és nem 600 soros kijelzője van.
-
dirty.yakuza
aktív tag
A kérdés hogy milyen program fog rajta elindulni egyáltalán.
Már TAB-ra is alig van...
-
polonic
félisten
Elég nagy darab.
Mi a zene? Esetleg CCR? -
Jadro
veterán
Elég érdekes. Farmerzsebben leér majdnem a térdedig.
-
AS
félisten
4.8 as kijelző xd
De jó szerintem. -
Magnum_
nagyúr
jesus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest