Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

javitsatok ki, ha tevedek, de nekem az "egybefröccsöntött" jelzö inkabb müanyag, mint fem hazat enged sejtetni.. különben meg ennek nem latok sok ertelmet, foglalkoznanak inkabb az Eredeti Desirevel, ha mar erdembeli valtoztatast nem tudtak eszközölni. gondolom, ugy voltak vele, hogy ha kiadnak egy uj telot az ujitasokkal, ahelyett, hogy a regit frissitenek, majd több bevetelhez jutnak, de szerintem pont ezzel vagjak el magukat.. eddig kedveltem a htc-t, de amit mostanaban csinalnak, az nemtudom, mire jo. ahogy mar valaki emlitette, azt csinaljak, amit anno a nokia, es az is lesz a vege.. kivancsi lennek, kinek eri meg ez a telo. a regi desire tulajoknak valtani biztosan nem, az esetleges uj tulajoknak sem hiszem, hogy meger + ~40k-t a desirevel szemben, nem ertem az egeszet.. epp ellenkezöjet fogjak elerni ezzel, mint amit (gondolom) akarnak, es ahelyett, hogy több profitot hozna, inkabb csökkenni fog, mert a regi htc tulajok az ilyen hozzaallast es supportot latva nem biztos, hogy legközelebb is htc-t fognak venni. szoval hosszutavon ez a politika szerintem nem kifizetödö, dehat majd meglatjuk, biztos nem hülyek ülnek a htc-nel sem.. vagy talan megis? ;]

Új hozzászólás Aktív témák