Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
javitsatok ki, ha tevedek, de nekem az "egybefröccsöntött" jelzö inkabb müanyag, mint fem hazat enged sejtetni.. különben meg ennek nem latok sok ertelmet, foglalkoznanak inkabb az Eredeti Desirevel, ha mar erdembeli valtoztatast nem tudtak eszközölni. gondolom, ugy voltak vele, hogy ha kiadnak egy uj telot az ujitasokkal, ahelyett, hogy a regit frissitenek, majd több bevetelhez jutnak, de szerintem pont ezzel vagjak el magukat.. eddig kedveltem a htc-t, de amit mostanaban csinalnak, az nemtudom, mire jo. ahogy mar valaki emlitette, azt csinaljak, amit anno a nokia, es az is lesz a vege.. kivancsi lennek, kinek eri meg ez a telo. a regi desire tulajoknak valtani biztosan nem, az esetleges uj tulajoknak sem hiszem, hogy meger + ~40k-t a desirevel szemben, nem ertem az egeszet.. epp ellenkezöjet fogjak elerni ezzel, mint amit (gondolom) akarnak, es ahelyett, hogy több profitot hozna, inkabb csökkenni fog, mert a regi htc tulajok az ilyen hozzaallast es supportot latva nem biztos, hogy legközelebb is htc-t fognak venni. szoval hosszutavon ez a politika szerintem nem kifizetödö, dehat majd meglatjuk, biztos nem hülyek ülnek a htc-nel sem.. vagy talan megis?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest