- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 - alap
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
javitsatok ki, ha tevedek, de nekem az "egybefröccsöntött" jelzö inkabb müanyag, mint fem hazat enged sejtetni.. különben meg ennek nem latok sok ertelmet, foglalkoznanak inkabb az Eredeti Desirevel, ha mar erdembeli valtoztatast nem tudtak eszközölni. gondolom, ugy voltak vele, hogy ha kiadnak egy uj telot az ujitasokkal, ahelyett, hogy a regit frissitenek, majd több bevetelhez jutnak, de szerintem pont ezzel vagjak el magukat.. eddig kedveltem a htc-t, de amit mostanaban csinalnak, az nemtudom, mire jo. ahogy mar valaki emlitette, azt csinaljak, amit anno a nokia, es az is lesz a vege.. kivancsi lennek, kinek eri meg ez a telo. a regi desire tulajoknak valtani biztosan nem, az esetleges uj tulajoknak sem hiszem, hogy meger + ~40k-t a desirevel szemben, nem ertem az egeszet.. epp ellenkezöjet fogjak elerni ezzel, mint amit (gondolom) akarnak, es ahelyett, hogy több profitot hozna, inkabb csökkenni fog, mert a regi htc tulajok az ilyen hozzaallast es supportot latva nem biztos, hogy legközelebb is htc-t fognak venni. szoval hosszutavon ez a politika szerintem nem kifizetödö, dehat majd meglatjuk, biztos nem hülyek ülnek a htc-nel sem.. vagy talan megis?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- NVIDIA® driverek topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Xbox Series X|S
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)