- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #67 üzenetére
most mid van?
amúgy magában nézve az Omnia II sem rossz, de érezni lehetett rajta hogy a WinMo visszafogja. a Samsung-féle touchwiz egy rossz wiz, akarom mondani vicc volt, azt kiiktattam, de miután feltettem az SPB Mobile Shell-t, már totál nevetséges volt, hogy valahol az alap WinMo felület jelent meg, valahol amit a Samu ráhúzott, valahol meg az SPB. meg a RAM is mindig kevés volt, Android-dal ez egyszerűen nem jelentkezik, mert a rendszer normálisan kezeli a progikat. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #59 üzenetére
ami hátrány: csak kiherélt iGo van Android-ra, Garmin meg egyáltalán nincs.
ami előny: minden mása WinMo az Android-hoz képest egy összehányt roskadozó tákolmány. egy régi ház, ami össze akar dőlni, tolddozzák-foltozzák, gerendával
kitámasztják ahol lehet, de hiába. az Android pedig egy jól átgondolt, röccenésmentesen futó, integrált szolgáltatásokat nyújtó, ízlésesen kinéző rendszer. meghökkentő a különbség, nem gondoltam volna. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #55 üzenetére
nem utolsósorban ezért is lett a Desire a Winmo-t leváltó gépem. gyors hardver, igényes összeszerelés, Android.
speedshop-ban próbálgattam a Moto-kat, tetszettek is, Defy meg a Milestone, de hülyét kaptam h rengetegszer véletlenül megnyomtam vmelyik előlapi érintőgombot. az optikai tapi/egér az Opera-ban pedig a jó öreg Samsung i780-ra emlékeztet, bár itt sajnos csak 4 irányba mozgatható a kurzor, nem teljesen szabadon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest