Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubilol
tag
válasz
kolosanyi #25 üzenetére
Félreértés ne essék, ezt nem csak az almával kapcsolatban gondolom így.. bármelyik cég, legyen az samu, google vagy akárki, szánalmas az ilyenekért. Most pont ezt a cikket láttam meg, de pl hasonló véleményen vagyok a google harry potter szemüvegéről is. Nem trollkodni akartam, csak kifejtettem a véleményem, hogy szerintem gáz amit szabadalmak ürügyén csinálnak. Az összes nagy cég...
-
Pubilol
tag
Ez már annyira szánalmas... én is elkezdek most már ilyen baromságokat rajzolgatni, hátha az egyiket befogadják, és dúsgazdag leszek a körbeperelésekből
Bár ez talán egy fokkal értelmesebb, mint a szintúgy Apple "slide to unlock" szabadalma.. attól sírni támadt kedvem, és nem tudom még most se eldönteni, hogy ki a hülyébb: aki ezt kitalálja, vagy az aki elfogadja szabadalomként. Nevetséges már ez az egész amit ezek csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest