Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nekem több natív 5.1, (2*3 + 2*vibra), feülesem volt/van. erősítősök, a nélküliek....
a logitech g35-nél kötöttem ki. ez ugyan virtuális térhangzást biztosít csak, de dinamikában agyonveri az összeset. nem akarom hosszasan ecsetelni, pláne ahangzás talán még jobban szubjektív dolog, mint a képi megjelenítés viszonyítása, de az összes 5.1-es fülesem a szekrényben pihen.
csak ag35-öt használom. és kiegészítőnek egy rádiós, sima sztereó panasonic-ot, tv, tvrec, mp3...
ja, és a g35-ön vannak konfigurálható gombok. én pause, köv, előző chapter-re állítottam be...a g35 hátránya, hogy az usb és a szoftver miatt csak pc-hez csatlakoztatható....
létezik egy utód, ennek a rádiós verziója: g930.
ilyenem még nem volt. nem tudom, hogy a rádiós volta miatt keletkezik-e alapzaj. az ára is sokat esett, demindig drágább ugye a g35-nél...bepárlás:
füléese válogatja.
van sharkoon xtatic-om. szivacsos, és bepárlik. (de cserébe legalább fos hangja van.)
g35. zárt, bőr, (műbőr?), 3 filmet megnézek, 6 óra, és észre sem veszem, hogy a fejemen volt/van...a hírhez:
kicsit szegényes az infó....
az alsókhoz: van-e valami térhangzás szoftver? (mint a g35-nél, ahol van dhp kapcsoló, gomb konfig, hangszín - ami kell, mert külön hangeszköz.)
hangszóró méret? 40?
csatlakozás? usb?
gyorscsatlakozás a rádiósnál mit jelent konkrétan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest