Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz szaszabee #6 üzenetére

nekem több natív 5.1, (2*3 + 2*vibra), feülesem volt/van. erősítősök, a nélküliek....
    a logitech g35-nél kötöttem ki. ez ugyan virtuális térhangzást biztosít csak, de dinamikában agyonveri az összeset. nem akarom hosszasan ecsetelni, pláne ahangzás talán még jobban szubjektív dolog, mint a képi megjelenítés viszonyítása, de az összes 5.1-es fülesem a szekrényben pihen.
    csak ag35-öt használom. és kiegészítőnek egy rádiós, sima sztereó panasonic-ot, tv, tvrec, mp3...
    ja, és a g35-ön vannak konfigurálható gombok. én pause, köv, előző chapter-re állítottam be...

a g35 hátránya, hogy az usb és a szoftver miatt csak pc-hez csatlakoztatható....

létezik egy utód, ennek a rádiós verziója: g930.
    ilyenem még nem volt. nem tudom, hogy a rádiós volta miatt keletkezik-e alapzaj. az ára is sokat esett, demindig drágább ugye a g35-nél...

bepárlás:
    füléese válogatja.
    van sharkoon xtatic-om. szivacsos, és bepárlik. (de cserébe legalább fos hangja van.) :D
    g35. zárt, bőr, (műbőr?), 3 filmet megnézek, 6 óra, és észre sem veszem, hogy a fejemen volt/van...

a hírhez:
    kicsit szegényes az infó....
    az alsókhoz: van-e valami térhangzás szoftver? (mint a g35-nél, ahol van dhp kapcsoló, gomb konfig, hangszín - ami kell, mert külön hangeszköz.)
    hangszóró méret? 40?
    csatlakozás? usb?
    gyorscsatlakozás a rádiósnál mit jelent konkrétan?

Új hozzászólás Aktív témák