- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
De azt nem értem mért akarod az almát összehasonlítani a csirkáhez, csak hogy kötekedhess. Azt akarod bemagyarázni nekem, hogy kb 5x hatékonyabb ez az izé 1500 dollárért, mint egy mai videokártya, és több mint negyedannyi energiát és hőt fogyaszt, mint egy mai videokártya, ha jól értem. (De ez a szorzó még lehet több is a grandiózus hűtást látva)
Asszem elégé felhúzná erre a szemét egy vilamos /infós mérnök ha most idetévedne. Ha ez így lenne, azt hiszem ez az évezred találmánya, simán megérne 3x ennyit is.
A videón én abszolut nem ezt lkáttam, sőt. Nem is tudom min is vitatkozunk, mert hasraütésből benyögtél egy számot, d evalójában fogalmad sincs milyen gyors. Amit én láttam azt még egy felsőbb kategóriás videokártya is lealázza manapság. Biztos előnytelen demo scene-t választottak... -
Crytek
nagyúr
Már csak abból kiindulva hogy egy db cipő is ilyen lassan "rajzolódik" ki forgatás után akkor egy komplex játék ezzel a megoldással nem hiszem hogy 4 éven belül lesz-e ilyen.
Maximum ilyen limbo szintű cuccot összedobnak amiben van 2 szine azt csá hogy promozzák milyen jó ez a réjtrészing. -
--László--
csendes tag
Ez is csak egy szunyog vagy mifene ( tudom nem az ) , nekem a kiegészitő kártyákról az jutna eszembe hogy egy gépet izzasztó scene-t 2 órás renderidővel kisegit és megoldja 10 perc alatt.
Ilyen pár obj-s scenekre ott a cuda mag ,ami prezentációra jó. ( videókari meg úgyis kell a gépbe ) -
Jack@l
veterán
Ugyanaz a kettő...
Jó lenne ha minimális rálátásod lenne a területre, és utána mondanál véleményt mondjuk egy path-tracer minőségéről, sebeségéről, használhatóságárról.
A caustic fiúk jó esetben 1-2000-es poligonszámú cipűjükkel ellentétben a két videón többmillió poligont mozgattak sokkal gyosabban. (igen, eltaláltad a final rendert nem realtime szokták lenyomni, mert nem arra való... Egyébként 2-3-5 mp igy is egy képkocka kb) . -
Jack@l
veterán
[link]
Cikk aljafele mondjuk?Nem modntam hogy dx-el fognak renderelni, de eddig az volt a szokás, hogy abban modelleznek és a textúrázások nagyját is abban csinálják meg a grafikusok. Az utóbbi másfél két évben terjedtek el a realtime renderelők, amik kezdik átvenni ezt a metódust.
Csak hogy lásd hogyan dolgozik manapság egy mezei videokártya ezen a területen és legyen mihez mérni a felvázolt 5x gyorsulát amit ámodtál ennek az izének, itt egy kis referencia: [link] -
Jack@l
veterán
DE már megint jó embernek ecseteled ezeket, teljesítményhez kell a gyors proci(hagyjuk a célhardver és egyéb meséket amíg nincsen konrét mérés egy közkézen forgó renderelet test sceneről), Vodoo is mocskos sokat fogyasztott anno, még külön 220-as tápja is volt már a végén...
Nem a raytracingek kell a sok ram, hanem scene-nek amikkel az animátorok dolgoznak. (lehet az akár directx-es is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest