Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Bocs, pontatlan voltam.
A motorra, dx12 teljesítményre vonatkozó kérdésem - offtopic módon - single kártyára értettem.Tehát itt van a dx12-höz tervezett motor, de nem látom, hogy a GCN jobban gyorsulna dx11-ről mint az nv. Elég erős a 980 is a tesztben. Korábban mintha olvastam volna tőled, hgoy fokozatosan kerülnek a motorba a dx12 comupte és egyéb cuccok amivel nőni fog a GCN-ek előnye (ill kevésbé esnek vissza). Erre akartam rákérdezni, hogy ezek milyen stádiumban vannak. Mert a "kibelezett" Maxwell jelen tesztek szerint nem nagyon akar visszaesni még.
A multiadapter rész elég korrektül működik, oda nem volt kérdésem. Az okát nem tudtam, de gyanítottam, hogy a vezérlés jobb ennyivel és kész.
-
sb
veterán
Remélem jön vmi ütősebb cím is dx12 alá.
Bár én elismerem, hogy "látványra" ez a sok egység és kis sz*r is nyújthat plusszt - eddig ilyen se nagyon volt - de azért jobb lenne vmi látványosabb megnyilvánulása a dx12 előnyeinek.Azt már csak halkan kérdezem, hogy hol van az AMD féle compute/vezérlés előny a tesztben az nv-hez képest? Tényleg érdekene, nem trollkodásból - vmi még nem aktív a kódban vagy egyéb oka van?
A multiadapteres sebesség viszont meggyőző, szépen skálázódik. Ha ez skálázhatóan lekerül kisebb teljesítményszintre is (gyk nem sz*rják le egy ennél mondjuk 8x jobban futó játéknál) akkor notiknál tényleg jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xbox Ultimate előfizetések
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest