- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ezt csak azért mertem így gondolni, mert olyasvalaki írta nekünk, aki igazán közel van a tűzhöz. Bár tény, és nekem ez a leggyanúsabb, hogy akkor az 5770 mivel lenne jobb?
A németek az előbb linkelt oldalon csak az 5770-hez írták a 'valószínűleg 192bit'-et.Végülis nem hajt a tatár, ha úgy lesz, ahogy én szeretném, akkor gyorsan váltok, ha nem, akkor jövő nyárra elhalasztom, és megveszem majd használtan az 5850-et.
-
Depression
veterán
Ha azt vesszük, hogy a 4850 800sp-s, 625 MHZ-en az 5750 pedig 1120sp 700 Mhz, akkor azért ez akár 56% többlet teljesítmény. Hogy ebből mennyi lesz ténylegesen, ill. ugye a dx11 is 'csak' gyorsulást hoz a konyhára. Ha mindez ténleg 30k környékére várható, akkor annak igazán örülhetünk, mert az egy ideig elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest