- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
mSata nekem nagyon tetszik, főleg a lap mérete miatt is.
Viszont az vicces, hogy a szerényebb B75-ös ITX-en van DVI csati, ezen a "tuningos" lapon meg nincs.... A D-sub helyett az jobban illene rá!
(#20) tvse1995 Van már gyártó aki gondolt erre a problémára is! (mondjuk a hűtő is egy vagyon)
Vagy az Asus alapból jobban oldotta meg a tokozás elhelyezését!
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Nekem van egy olyan tippem, hogy maga az alaplap sem az értelmes árkategóriában fog indulni, a tuningolható (K jelzésű) Intel processzorról nem is beszélve, szóval a hűtésen már fölösleges problémázni.
-
miresz
veterán
Tuning alaplap Mini-ITX méretben.
És tényleg szép rajt az a D-sub,minek kell azt erőltetni még?
-
banhammer
veterán
Szép, jó, csak mi értelme van.
-
tvse1995
senior tag
Ezzel a lap elrendezéssel elég nehéz lesz rá normális hűtőt találni ha az ember érdemi tuningot akar.
-
vanye
senior tag
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de ezeknek a Mini-ITX-es rendszereknek nem az az előnyük, hogy kisebb ház kell hozzájuk, s ráadásul a visszafogott teljesítménnyel bíró komponensek miatt még csendesebbek is? Mert ha jól fűtő procival és VGA-val pakol meg az ember egy ilyen deszkát, akkor oda már egy apró ház kevés lesz, s így minden, méretből fakadó előny odavész.
-
kromatika
veterán
komoly kis lap,az már biztos.
-
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Nekem sincs HDMI, de DVI 1000x jobb, mint az a régi szar.
-
macilaci78
nagyúr
Kell az, jó az.
Kisebb, mint a DVI és ez itt számít. Nem minden monitoron van HDMI, egy gép tuningolásánál nem kell fullHD az eredmények listázásához.
Akinek meg az kell, annak mégis ott a HDMI. Aranyos lap szvsz, a 2A-es USB2.0 is piros pont, eSATA is, BT, USB3 alap ma már, optikai hang. Kellemes. -
boeing
őstag
Nekem jobb van
,de Z77 nagyon meleg lehet ez a ITX nem merném meg venni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mitől lesz egy mezei alaplap tuning alaplap?
Minden normális lapon lehet CPU frekvenciát, feszültséget állítani. -
petike2014
aktív tag
Nem rossz.., de az asrock z77e-itx azért ennél felszereltebb,jobb lap szerintem. Jómagam is olyat hajtok, i3 3570k-val 4.1GHz-en alapfeszültségen..., tovább nem néztem.
-
TDani
csendes tag
Jól néz ki, tetszik a lap. Arra lennék kiváncsi, visszavesz-e a teljesítményből valamennyit is az, hogy kis méretű. Vagy ugyan az préselhető ki belőle, mint az sima ATX alaplapból?
Egy dolog viszont érdekes, hogy nem integrált a Wifi és a Bluetooth, hanem külső adapterrel oldják meg. -
Hát nem esett le az állam. Se nem néz ki jól, se semmi. D-Sub-ot mi a fenének erőltetjük még?!
-
lujó55
addikt
"mérsékelt alapterületű deszka"
új fogalom van születőben
amúgy óriási ez az alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest