- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
A tulajok majd biztos válaszolnak, de addig elmondom, hogy ha nincs, akkor a Synaptics Touchpad Driverével tudsz csinálni rá, én évek óta ezt használom a görgetősáv nélküli notijaimhoz, szuperül működik, függőleges, vízszintes görgetősáv, kattintás a sarkokba különböző funkcióval, stb.
-
brush
csendes tag
Sziasztok!
A U200 touchpad-ján nincs görgetősáv?
-
Zsolto
őstag
Ejha, jól leült a topic, ezek szerint ez a gép se fogja megváltani a világot...
Pedig a paraméterei alapján izgalmasnak tűnt.
-
Austin F.
tag
Várom már a 18 hüvelykes, négykilós netbookokat...
-
Zso2
őstag
az nem értem ez miért van a kiemelt hírekben vagy tesztben? Már hányok a sok laptop nettop f@sztoptól, de komolyan engem jobban érdekel egy akármilyen más hardver hír... vagy csak én vagyok vele így?
-
simonzé
addikt
Na kérem, itt egy termék, ami kétszeres áron tud majdnem annyit mint az atom.
Ha a következő két mondat az én termékemről szólnia, minimum két harakirit követnék el:"A kis Celeron a szintetikus tesztek többségében legyőzte az 1,33 GHz, de még az 1,60 GHz környékén dolgozó Atomot is. Volt viszont pár olyan helyzet, ahol az Atom a Hyper-Threading miatt fölé kerekedett."
-
AMD ehog
aktív tag
Remek kis gép, de nem cserélném el az 1000HE-met érte.
-
BloodRay
veterán
Z szériás atomok közül csak Z530-al szereltet vennék. Z520 már tényleg túl gyenge.
Néha igen jól jön a Wind tuningolási lehetősége, nemhogy még az alap 1600MHz-nél is lassabban legyen...(#23) D.Orion -> Acer és még pár nagy gyártó már előrukkolt 10"-nál nagyobb kijelzős modellekkel.
-
P.e.t.ya.
senior tag
-
nuke7
veterán
asus vagy dell netbook z-szériás atommal, a poulsbo chipset a nyerő. intel be is fejezte a gyártását, tul jol sikerult. (netbookok között a legjobb) subnotit meg nem kapsz ennyiért.
az meg hogy lehet venni asus notit, 15,6-os kijelzövel... hát nézd meg mennyit bír akksirol.
én direkt második gépnek vettem asus 1000he-t, egyetemre, jegyzetelni. alap elvárás a 4+ ora akksis, wifis üzemidő. a te géped mennyit bír..? -
nuke7
veterán
"msi előszeretettel készít fura gépeket.." amik furák, de nem igazán hasznosak. szerintem.
-
Zsolto
őstag
Eh, tegnapig még azt hittem, ez az ideális jelölt, nagyobb, normális felbontású kijelző, használható billentyűzet, erősebb akku, icipicit nagyobb méretben, mint a netbookok. De most kicsit elbizonytalanodtam.
Szerintetek 140k-ig mit érdemes most venni "sok gépelés Wordben + Firefox + Outlook + képnézegetés" célra, ha az is fontos, hogy pici és könnyű legyen, mondjuk elférjen a feleségem amúgy is magával hordott női méretű (kis) hátizsákjában?Az összes ilyesmi gépnek van valami hátránya...
-
Ste
addikt
"Lábai a levegőben kalimpáltak, míg az akku kitöltötte a teljes hátsó részt." ez a mondat nekem viszi a pálmát
Valahogy még mindig jobban megéri régebbi brand gépet venni, mint ilyen culv-s csodákat
-
Prof01
veterán
Látom ide még nem ért el a válság. 200-assal tesztelni?
-
radírfej
senior tag
lehet, hogy csak én vagyok paranoid, meg ódivatú, de nekem kicsit másról szól a minden diáknak netbookot szlogen. jelen esetben a profitról...
ha az iskola biztosítja még csak csak, de azért ne legyen már kötelező sehol.
másrészt tényleg minimál jegyzetelésre jók csak azok az eszközök, egy rendes táblázat már nem átlátható a 1024x600 felbontásoknál, 10 inch-en. ez megkérdőjelezi az isolai használatot.
-
BloodRay
veterán
Még Atom processzorral is jobb lett volna szerintem. Valamennyivel olcsóbban persze.
Ez így elég gyenge lett. Így már csak a Neo-s U210-ben bizakodok. Bár ha annak is ilyen kijelzője lesz... -
-
H.O.D.
senior tag
A 40 rongy tankönyv mellé még csapjunk hozzá 120-ért egy netbookot is? Ilyen tényleg nem lesz...
Persze csakis azért, mert az eredeti netbook koncepcióból (olcsó és használható) nem lett semmi. Drága és egy lapát homok.Elképzelem, hogy az Illatos Úti Ált. Iskolában hánynak kelne lába naponta
-
Xirtam
veterán
Most vettem notebookot jegyzetelésre a suliba, netbookot akartam előszőr mert a mérete ideális lett volna jegyzetelni meg pratikus! De 90 nél kezdődtek inkább vettem 140 ér egy 15,6" HD/LED -es ASUS-t 4 gb ram 2magos intel és integrált VGA van benne...A súlya meg 2 kg így a minden napi cipekedésre is tökéletes! ASUS Supportrol nem is beszélve...
Ilyen árak mellet értelmét nem láttom a netbookoknak ha egy 40-50 ezer között lenne egy oké!
Mellesleg múltkor volt egy hír IT-n h amerikában pár suliban kötelezővé tették a Netbook használatot, a gyorsabb jegyzetelés, és nagyobb anyag leadás érdekében stb. Jó ötletnek tartom! De ilyen MO-n sajna sose lesz!
-
bozont
veterán
-
Xirtam
veterán
Amúgy ez a Netbook, subnotebook és notebook meddig határolodik? Szóval most ez az új Wind 12,1"-os a subnotebookok nem 12" tól vannak?
-
Stiky
senior tag
AsRock vagy Point of View ION nettop teszt mikor lesz már?! Vagy megvárjátok mire kijön egy Asus termék?!
Mert a sok notival már amazonast lehet rekeszteni.
-
marcias
őstag
Most már konkrétan megfogalmazódott bennem, hogy ennek a CULV-s Celeronnak a világon semmi értelme. A Core 2 Solo még csak-csak, de ez annyira lassú, hogy megkérdőjeleződik a létjogosultsága az Atom mellett. Ráadásul még érezhetően többet is fogyaszt.
-
craine12
tag
Biztos szűk látókörű vagyok, de ezek mit tudnak felmutatni egy DC és HT-s Atom ellen, Ion chipkészlet mellett? Azok is tudnak ennyit, és kevesebbet is fogyasztanak, a HW-es videogyorsításról nem is beszélve.
-
passatgt
aktív tag
Sufnituningos hatása van kívülről, mintha be lenne ültetve, de legalább vastag
-
Xirtam
veterán
Kinézetre jó, látszik h tanultak az első jövevény hibáiból, de ezt az INTEL CULV-ot nem értem, az Atommal nem jártak volna jobban???
-
No-kia
addikt
huh, lassan 2"-en ként lesz új laptop(netbook)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB! BeszámítOK
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest