- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
ugyanígy vagyok vele én is.azaz ezek remekművek...művészi szobrok,vagy pontosan lemodellezett cnc-s modellek....
.de semmi köze egy pc-modhoz...vagyis csak annyi,hogy ráaggatunk egy pc-t.....
Valahogy nem jön át,,,(mint sokan meglepődtek ,hogy kinnt a Trabi sem okozott sikert...művészi pontos modell az is..de modell,
Casecon nekem sem a vulkánt,a csillagkaput,meg a vuk-ot vagy épp a kígyót takarja,hanem egy a pc-re mindenképp hasonlító,funkcionálisan is pc-ként használható átalakítást jelent.....
Csabi,vagy Jones modjai vannak szerintem a leginkább a nevén nevezett,kategóriában..és ne felejtsem ki Feco ötletes munkáit sem.... -
zolee5016
őstag
hmmmmm ezt pl egy Samu vagy szifon topic.ba írná azonnal ban.....itt nem járna ez ki?
nekem sem tetszenek,ezek a modok...mármint csinálunk egy jelmezt,maskarát,valami alakot,rádugunk egy gépet,aztán már mod -..De az a minimum,hogy nem becsmérlem le a a készítő munkáját.....másrész van az a réteg akinek ez kedves,és a hsz bántó.....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest