- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Meglivorn #18 üzenetére
Én meg azt nem értem miért gondolja mindenki, hogy ez egy számítógép?
Mé, nem az?
Mindettől eltekintve én azért kipróbálnám egy autocaddel ezeket a multitácsos kütyüket.
Megöl a kíváncsiság, h mennyire lehet intuitívan használni (már amennyire egy autocad az tud lenni) érintőpanelen keresztül. Ha ezt meg tudnám szokni, rajta és vmennyire még produktív is tudna lenni, akkor gyakorlatilag bármire alkalmas lehet.
Meg megnézném a teljesítményét egy komplexebb rajz renderelésekor. No majd pár év múlva, ha már ezekben is sok magos procik és 2-4 giga ram lesz, akkor én már nem vennék hagyományos laptopot.
PS... Mondjuk én nem sokat használok képszerkesztőt, de inkább el tudnám képzelni egy érintőpanelen, mint egérrel. Mondjuk arra ott vannak a rajztáblák, csak azok alatt nincs képernyő. -
blueMerle
veterán
válasz Meglivorn #18 üzenetére
Neked is és sheratan-nak is igazat adok. Szó sincs róla hogy ezek használhatatlan eszközök lennének, csupán azzal van bajom hogy rettenetesen behatárolt a felhasználási körük. Mindenből egy csipet, egy kicsit. Amit mutattam, linkeltem, az már valóban a van értelme kategória dobogósa, az iPad-el van nekem elsősorban bajom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest