Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jodován

tag

ER710 ami nálam van. Ez is E osztály. 17", hdmi. Annyi ötletes dolgot tudnak kitalálni a hárdvergyártók. Pont ebben a kategóriában lenne hasznos, hogy az állapotjelző ledek kikapcsolhatóak legyenek, vagy fényerejük csökkenthető. Nagyon zavaró a bekapcsológomb körüli kékség. Megoldható egy kis moddal, de azért mégis. Nem az, hogy néz ki a mod, hanem ha már entertainment címke alatt akarják eladni. 17"es kijelzőn meg már szívesen néz az ember filmet, még ha hdmi kimenet is ottvan.

Ez meg már vezet a külsődleges megjelenés témája felé. Engem nem az nem érdekel, hogyan néz ki, hanem, hogy egyedi, meg csillivilli, dizájnos legyen. Inkább a visszafogott, elegánsabb külső tetszik egy elektronikai cikknél. Díszítés párti vagyok. Dekor, matcicák, stb. Az ER710 igazán frankó külsővel rendelkezik számomra. Viszont igaz, hogy Vista ajánlott hozzá, olyanom még nincs, és XP alatt, ha kicsit jobban dolgozik a gép, a video driver végtelen ciklusba kerül és kékhalál. Szóval a driveroptimalizálóknak sztem fontosabb feladatuk van, mint a dizájnereknek.

Új hozzászólás Aktív témák