- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
cinemazealot #4 üzenetére
Igen, nagyon hasonló, és bőven idetartozik. Kérlek szépen az ismerőseim elég sokszor fordulnak hozzám ilyen-olyan bajaikkal, pc, hardver, okoskütyü, stb kapcsán. Amolyan "mágus" jelzőt aggattak rám. Mikor balul üt ki egy gépbeszerzés, vagy épp konfigcserét hozok nekik össze, akkor az elhozott gépek nálam maradnak, mert nem szívesen fizetnének még azért is, hogy a kellő helyen lerakják szemétnek. Illetve mostanra kialakult egy olyan is, hogy "ez biztos jó lesz derekasnak" és elhozzák. Tulajdonképpen ingyen kapom, de mégsem, mert a segítségemmel, munkámmal vagy épp türelemmel (
) fizetek ezekért a cuccokért. Mikor kitalálok valamit és igyekszem megvalósítani, olyankor számba veszem mim is van és mit lehet vele kezdeni. Ezért a padlásom, az "irodám" (ami már sokkal inkább műhelyféle) a polcaim és a fiókok adják a sokat emlegetett HelyiForrást. Szóval gyűlnek a kishibás, hibás vagy épp elévült komponensek, én meg néha kanyarítok belőle valamit. Majd mindezt jó hosszan ecsetelve terhellek vele benneteket.
Nem mondom, hogy minden csavart összeszedek, de mást jelent nekem a hulladék, mint a nagy átlagnak. Plusz belevágok olyan dolgokba, amit ha felvetem az ötletem, azt hozzáértők nyélből elutasítják. Megoldom derekas módra, csakazértis
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest