- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Bejelentették, hogy a lépcsőházban késsel mászkál egy ürge beszámíthatatlan állapotban. Távolság. Tartsanak távolságot és használják a szolgálati fegyverüket, ha arról van szó. Örkényen is hasonló volt a szituáció. Baltával őrjöngött a fickó. Megtartotta a rendőr a megfelelő távolságot és miután megpróbált támadni agyonlőtték. Ennyi.
-
Carlytoo
senior tag
A rendőrség bűnüldözési és bűnfeltárási munkája egy kalap szart sem ér. Máshol ez sokkal jobban működik. Azért is csinálják már szervezett bűnözés formájában, mert látják, hogy a rendőrség tehetetlen. A mérleg nyelve nagyon eltolódott a "20:05-re érsz haza és a házad előtt megfognak, akkor 100.000" és a "széttrafizzuk az utakat" féle igazságszolgáltatási eljárás felé. A rendőr miért nem lövi agyon a lakásban késsel mászkáló elmebeteget?, már csak akkor, amikor a társát félholtra szúrkálja. Rettegnek a következményektől, mert semmit nem tehetnek meg ebben a nagy bürokráciában.
-
Carlytoo
senior tag
Látszik ,hogy ebben a témában teljesen tapasztalatlan vagy. A dolgok sokszor mennek így és mentek is. Szó sincs arról, hogy oda kell menni és bármilyen bűncselekményt elkövetni (persze erre azonnal ugranak a rend éber őrei
). Arról van szó, hogy ha van egy megfelelő háttered és hozzáállásod, akkor meg lehet próbálni kulturáltan elintézni. Megint csak nem arról van szó, hogy verőlegényeket fogadsz, akik elintézik neked.
Mindegy is, nagyon elkanyarodtunk. Én beszéltem privátban a károsulttal és a szerény tudásom szerint próbáltam neki segítséget nyújtani. Ennyit tehettem ebben az esetben, mást nem. A többiről meg csak filozofálgatunk.
-
-
Carlytoo
senior tag
Nekem egyébként rendszeresen előre utalnak. Probléma még nem volt belőle és nem is lesz.
-
Carlytoo
senior tag
@koko52 : "Na ott már nem voltak meg, " -> Rendőrbűnözés!
Ajjaj. Rengeteg ilyen van/volt.
bkercso : 3-an ültünk a kocsiban. Haver vezetett. Nem tudni miért, egy fószer megőrült és hasonlót játszott el velünk, amit veled az ember, csak nem autópályán. Az első piroson ketten kiszálltunk és bekopogtunk. Persze ilyenkor kocsi lezárva, ablak felhúzva.
-
Carlytoo
senior tag
Hali!
Rengeteg ilyen esettel találkoztam. Nem, vagy csak nagyon nehezen tudták a károsultak visszaszerezni a lóvét sajnos. Tudom, hogy sok ember nem ilyen beállítottságú, de ha van módod arra, akkor üljetek be egy páran a kocsiba és keressétek fel. Általában utána már szeretnek fizetni, ha elég meggyőző vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged