- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Nem fogom végignyálazni az ÁSZF-et, simán csak tapasztalatból mondom, mivel már volt ehhez hasonló esetem több is, ahol előre elutaltam az összeget, a "kereskedő" végül nem küldte el az árut és egyszerűen semmilyen megkeresésre nem válaszolt.
Belföldi és külföldi esetben is simán visszautalták a pénzt az ígért határidőn belül. -
Jhonny06
veterán
Az mondjuk nekem továbbra sem világos, hogy tényleg kell a másik fél beleegyezése ahhoz, hogy visszavonjanak egy tranzakciót? Mert erről is olvastam már mindent. Nyilván rendőrségi feljelentésnél nem, de mi a határ? Én azt várnám, hogy minden egyes esetet kivizsgáljanak és legyen olyan, hogy megkérdezik a másik felet, aki nyilván azt fogja mondani, hogy "bocs, nem".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest