- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
Á-á.
"the main one being that it doesn’t truly synchronise the files to local storage on your computer. This only gives you access to your files on-line. "
Ennyit megtudok csinálni így is. Nyitok egy firefox ablakot, belépek a Box-ba és drag&drop módszerrel egyszerűen áthúzom a fájlokat a tárhelyre, mintha mezei intézőt használnék.
Nekem leginkább az lenne a lényeges, hogy ne kelljen másolgatnom a backup-jaimat. Minden legyen meg mindenhol (kivéve a telefonon). Amit a telefonon csinálok az szinkronizálódjon a PC-n és a Box-on is. Amit a PC-re töltök (adott mappába) - mondjuk más forrásból származó videót, képeket - az szintén szinkronizálódjon a Box-ba is.
Mert jelenleg az van, hogy csinálok pár képet a gyerekről, azt átmásolom a PC-re, annak a backup-jára majd onnan töltöm fel a boxba. És akkor megvan a PC-n, másik vinyón back-Up-ként és a Box tárhelyen szintén backup-ként. Ha esetleg anyám küld egy videót a gyerekről amit saját kamerával csináltak, akkor azt megint külön el kell mentegetnem 2-3 helyre. Ezért lenne jó egy program ami képes szinkronizálni mindent mindenhez megfelelő paraméterezéssel ( hogy pl a telefonra ne másolgasson fájlokat).
Mivel a Boxhoz ajánlott FolderSync nevű progit ma véglegesen töröltem a telefonról ezért jobb megoldásom egyelőre nincs. Katasztrófa az a program. 1db 50mb-os videót 41 percig szinkronizált a box-szal mire kiírta, hogy sikertelen! De a sima képeket is csak sokadjára tudta feltölteni. Ennél még az is gyorsabb volt, hogy én kézzel feltöltöttem. Nem tudom miért de állandóan "unknown_http_response_code" hibát írt ki. Aztán néha sikerült valamit feltölteni de többnyire nem.
Na mindegy, ettől függetlenül a Box maga igen jó. Nem csak tárhelynek lehet használni, hanem közös munkára is. Ahogy néztem vannak Cloud alapú programok, szövegszerkesztők, diagramm táblázatkészítők stb... Ami igen jó hiszen erőforrást nem igényel dolog. Bár v.színű erre nem fogom használni. -
Mr X
veterán
válasz
Neil Watts #12 üzenetére
Skydrive lett belőle, de köszönöm az infót, még jól jöhet.
-
Mr X
veterán
válasz
Neil Watts #10 üzenetére
1GB tárhelyet ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged