- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
érkezik a web 3.0 - drm edition.
-
Rickazoid
addikt
Nem hinném, hogy van erre publikus ütemterv, mindenesetre a szolgáltatók amint tudnak hozzá fejleszteni biztosan használni fogják, a Google viszont kétlem, hogy hagyományos, ergo nem saját eszközöket implementálna a YouTube-ba. De tekintve, hogy ott a probléma inkább fordított (jogvédett tartalmakat töltenek fel), ráadásul a fő profilja a szolgáltatásnak még mindig a felhasználói tartalmak megosztása (filmekre ott a Play Movies), szerintem nem kapkodják el, ha van ilyen tervük.
-
jacint78
addikt
Vajon egyáltalán hány felhasználót érinthet ez legrosszabb esetben?
A mai fészbúkos jutubos világban? Kb. a felhasználók 99%-át.
-
-
patrik2991
csendes tag
Ja én is pont ezért nem használom (szarkazmus)...
-
nubreed
veterán
Ez a "megvédeni a felhasználót" szöveg mindig megmosolyogtat. Mégis mitől kell megvédeni? Milyen jogon érzi úgy egy harmadik fél, hogy a "csúnya, rossz", illegális tartalmak elérésétől meg kell védeni a felhasználót? Ez ugyanolyan kifacsart hülye elv, mint a kötelező gyermekvédelmi szoftver ajánlása, vagy a minapi ask.fm -es hír, hogy minisztérium feljelenti az ask.fm -et LOL. Szóval ez csak a felhasználóra és az adott ország szerzői jogi törvényeire vonatkozik, egy böngésző gyártó meg ne döntse már el helyettem, hogy mihez férhetek hozzá és mihez nem. Ezzel koránt sem azt akarom mondani, hogy támogatom a warezt, vagy a drm védett tartalmak minél könnyeb lejátszását feltétlenül, hanem tényleg csak azt, hogy ezt ne döntsék el heylettem, a böngészőnek nem az a dolga hogy bármit is korlátozzon.
-
banhammer
veterán
Akkor most indítsunk dzsihádot a Firefox ellen?
-
Először is köszönjük az érdekes hírt! Engem is elszomorít kissé (a mellett, hogy még mindig nincs alapból x64-es Firefox, így marad a Pale Moon használata opcióként), mert sikeresen tökön rugták saját magukat...
Lehet tudni, hogy a böngészőbe integrált DRM mikor kerül bele a nagyobb szolgáltató oldalakba (Youtube mindenek előtt, de ugye az HBO Go-tól kezdve a HULU-ig mindenki érintett)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest