- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt azért majd mond el az Nvidia shield tulajoknak is
Ez egy hozzá adott plusz szolgáltatás. Lehet velem van a gond,de nem értem miért jobb nélküle, mint vele?megölik a switch lényegét? Milyen nagy szavak ezek?mert az eddigi játékok mellett játszhatsz akár streamelve a nappalidban AAA kategóriás PC játékokkal is aka Nvidia shield? ezt sem igazán értem...Önmagában a switch nemn képes AAA kategóriás játékokat erős port munka nélkül futtatni,de szerintem sok 3-4 évnél fiatalabb címet még úgy sem.
Ez egy szolgáltatást amit nem veszel igénybe , ha nem akarsz, és ott van a switched ugyan úgy mint eddig. -
törölt tag
Egyetértek, ha van egy jó játékom, amit streamelek, akkor külön fizetnem kellene érte, hogy meglegyen később is. Ha meg lemondom az előfizut, akkor minden elveszik. Szerintem ez a PS Plusnál sem buli, de sokan szeretik. Kevés játékkal játszok, alaposan utánanézek annak, amit megveszek, és ha megvan, akkor szeretek úgy játszani, ahogy nekem tetszik. Ha kell, akkor offline, vagy modokkal, stb.
Megy a Doom, de komoly kompromisszumokkal, ez a helyzet pedig idővel csak romlani tud (mivel a konzol nem lesz erősebb). Értem a logikát a streaming mögött, de nem támogatom. Idővel egy Switch 2 (Swiitch) szerintem jó megoldás lenne.Amúgy valójában a Steamen is csak bérled a játékokat, nincs beleszólásod a frissítésekbe, a játékok elérése pedig a fiókodhoz van kötve, amit elméletileg megszüntethet a Valve. A birtoklás legjobb módja konzolon a lemezes játék, vagy PC-n a GOG-on történő vásárlás (elvileg ott is megszűnhet a fiókod, de a letöltött játékaid a tieid maradnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest