- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen egyetértek, amit az iPadról mondasz.Én az iOS jövőbeli frissítésében jobban bízok, mint abban, hogy ma veszek pl egy androidos tabletet Honeycombbal, amit aztán később nemtudok majd frissíteni, ezzel együtt lemondhatok az újabb programokról is.Addig bohóckodásnak érzem az androidot, amíg nem képesek azt megoldani, hogy egy friss program futtatható legyen korábbi verzió számú androidon is.(pl a windowsnál kijön egy új program, 95%ban fut xp-n,vistán,w7en-tudom,hogy a táblagépek oprendszere más,de a platformon belüli visszafele kompatibilitást megoldhatnák.)Ebben az Apple előrébb jár.Nem vagyok alma megszálott, sőt semmilyen ilyen termékem sincs, de nagyon kacsintgatok egy iPad felé, abból a 2esre nagyon várok.
-
törölt tag
Nem a WindowsUI a szűk keresztmetszet, az fel van készítve, nem csak úgy lehet működőképes egy érintés vezérelt felület, mint ahogy azt az iOS-ben látod. A probléma az alkalmazásokkal van, azok nincsenek taperolásra is felkészítve.
Elég csecse cucc! Árat is közölhettek volna!
Keldor papa: beépített GPS eddig is volt. Igazából az ilyen fejlesztéseket nagyon parasztvakításnak tekintem, ha vezetsz, max egy GPS legyen ami prüntyög meg villog Neked (bár ez is optimálisabb egy szélvédőre vetített nyíllal megoldva, hogy ne kelljen levenned a szemedet az útról) és ahhoz Tegra2 szvsz fölösleges. Vezetés közbe ne akarjál fullHD filmeket nézni! Ha meg az utasok kiszolgálásáról van szó, nekik nem kell beépített cucc!
-
Gengi
senior tag
Én kicsit többet látok benne és ezerszer jobbnak tartom azon megoldást ,hogy ha kell tablet ,ha kell noti és nagy ördöngősség nem kell hozzá. A Win UI-ra is nagyon szépen használható nem is keveset nyomtam csak egérrel ,mert lusta voltam billentyűzni. Ha pedig belegonoldok ,hogy gyorsabban is megy így pl.: Gépelés. Éljen ez a megoldás.
-
Misály
addikt
Arra nem, ha kepes lenne akkor szerintem meg John Carmack is toluk venne programozoleckeket
De a funkcioban nem ter el a ketto egymastol mindkettore kothetsz usb cuccokat, es futtathatsz webes es nativ appokat, meg ha jol emlekszem most jott ki egy mediaplayer app tv-khez, annak viszont nem tudom mekkora a felbontasa, jobb esetben 720p. Nade tovabbra is parasztvakitas citrix-szel demozni.
-
Gengi
senior tag
Most azon gondolkodom ,hogy tudnék-e olyan alkalmazást mondani ,ami nem az igazi vele. Úgy gondolom ilyet igen. De akkor lássuk a fordítottját ,ha a kijelző egy nagy touchpanel ,amihez adnak is Bluetooth Bill-t és egeret illetve egy Wabcoo cerkát. Mi az amit nem tudnék vele megoldani
. A Win 7 ikonjai szép nagyok.
-
-
Gengi
senior tag
"Január végén lesz egy férfi fekete garbóban aki fel emel egy darab vasat a színpadon.. A hívek leborúlnak elé és egybekiáltóan mondják. "Szeretünk"
-Mi újra megcsináltok-szólt a garbós férfi- Én Jéz..... azaz Kobs elhoztam nektek ismét a 4 éve ugyan úgy kinéző ,de most újra leporolt felületű tabletem ,hogy megmutassam nektek az új Pad-et..."Azért a XOOM ,Asus Slate EP121 már nem azok a buta kőtáblák ,mint amiből eladtak 10-en milliót... (főleg az utóbbi egy kicsit komolyabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest