- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
vehement69 #9 üzenetére
Azzal errefelé sincsen hiba
-
vehement69
senior tag
-
törölt tag
a JUIX szerintem is nagyon király volt (vagyi az még mindig), csak kellett volna kicsit gyúrni rajta, mert az évek alatt gyakorlatilag semmit nem változott a rendszer. mondjuk mostmár nem lenne annyira versenyképes, mert közben a többiek lelépték, de amíg az okostelefon piac (lényegében) symbianból meg wimo-ból állt, addig igen ütőképes lett volna.
az android sem rossz, de nem tetszik, hogy a linux kernel felett egy felsőbb layeren java alkalmazások futnak, nem natív kóddal dolgozik a rendszer. ezért sem mennek rajta erőforrásigényesebb dolgok jelenleg (ha jólt tudom). ha már muszáj ilyesmit, akkor a webos szimpatikusabb, csak azt nem nagyon liszenszelik. illetve ami az nagyon nagy királyságnak tűnik, az a maemo! ha nem lennék "szerelmes" a meizumba, akkor tuti, hogy jelenleg arra fájna a fogam. -
rep3at
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a vonalvezetése, mondjuk azért valahol hiányoznak a fémes anyagok. És igen, valóban jól teszi hogy az Androidra épít, annak örülnék ha valami egyedi felületet is csinálna hozzá. Amúgy a JUIXot is továbbfejleszthetnék. Ha nyílt lenne, nem is vennék másmilyet annyira tetszik
-
sputnick
tag
a tervező részlegnek miért csak a vonalzó maradt, a többit eszközt elvitte a válság?
-
Kapanyél
őstag
Ilyen nevet... "S"-holes
-
GGGBR
tag
infók:[link]
-
GGGBR
tag
a moto mindent a androidra tesz fel, és milyen jól teszi...
-
AS
félisten
Sok pletyka van rola, de csak 2010 ben jön ugy tudom de nem biztos.
Nvidia tegra lesz benne állítólag de csak pletyka. multimédiára lesz kihegyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest