- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
vehement69 #9 üzenetére
Azzal errefelé sincsen hiba
-
vehement69
senior tag
-
törölt tag
a JUIX szerintem is nagyon király volt (vagyi az még mindig), csak kellett volna kicsit gyúrni rajta, mert az évek alatt gyakorlatilag semmit nem változott a rendszer. mondjuk mostmár nem lenne annyira versenyképes, mert közben a többiek lelépték, de amíg az okostelefon piac (lényegében) symbianból meg wimo-ból állt, addig igen ütőképes lett volna.
az android sem rossz, de nem tetszik, hogy a linux kernel felett egy felsőbb layeren java alkalmazások futnak, nem natív kóddal dolgozik a rendszer. ezért sem mennek rajta erőforrásigényesebb dolgok jelenleg (ha jólt tudom). ha már muszáj ilyesmit, akkor a webos szimpatikusabb, csak azt nem nagyon liszenszelik. illetve ami az nagyon nagy királyságnak tűnik, az a maemo! ha nem lennék "szerelmes" a meizumba, akkor tuti, hogy jelenleg arra fájna a fogam. -
rep3at
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a vonalvezetése, mondjuk azért valahol hiányoznak a fémes anyagok. És igen, valóban jól teszi hogy az Androidra épít, annak örülnék ha valami egyedi felületet is csinálna hozzá. Amúgy a JUIXot is továbbfejleszthetnék. Ha nyílt lenne, nem is vennék másmilyet annyira tetszik
-
sputnick
tag
a tervező részlegnek miért csak a vonalzó maradt, a többit eszközt elvitte a válság?
-
Kapanyél
őstag
Ilyen nevet... "S"-holes
-
GGGBR
tag
infók:[link]
-
GGGBR
tag
a moto mindent a androidra tesz fel, és milyen jól teszi...
-
AS
félisten
Sok pletyka van rola, de csak 2010 ben jön ugy tudom de nem biztos.
Nvidia tegra lesz benne állítólag de csak pletyka. multimédiára lesz kihegyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest