-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz acura13 #3930 üzenetére
Dióhéjban:
Drive-on belül "create" -> "folder" -> "névmegadás" -> "create" -> bele teszed a képeket, amiket meg akarsz osztani, utána a mappára jobb gomb, "share..." -> "share..." -> "change..." -> kiválasztod azt a feltételt, ami tetszik, nekem az "anyone with the link" a leginkább ésszerű választás, "save" -> kimásolod a felnti linket és beilleszted ide. -
Al3xT
tag
Ez erosen off.
Ez parttalan vita. Nekem nincs bajom a Moto X-szel, de ugy latom neked ez a telefon valamiert nagyon a szived csucske. Errefele egy Moto X araert egy 32gb-os N5-ot adnak, otthon meg egyik sem kaphato hivatalosan.
Es hogy on topic legyek, szerintem a Moto G ar/ertek aranyban veri mindkettot. Persze mindenkinek mas a fontos. A felesegem pl. HTC One-t hasznal, mert szep, jo minosegu (fem unibody haz) es gyors.A Hangouts-ban lehet sms-t kuldeni es IM-et. A ket dolog egymastol fuggetlen.
Az MMS-hez mindig kellett internet. (Lasd apn mms beallitasok)[ Szerkesztve ]
új Motorola Moto E eladó
-
Shyciii
veterán
Moto X-et itt nálunk még mindig lehetetlen megtapogatni megnézni működés közben? Nézegettem a kamera képeit, és egész jók. Kis szerencsével official CM11 is lesz rá, mérete sokkal jobb, mint más 4,7inches készülékeknek így akár nálam befutó is lehetne, csak "láthatatlanban" megvenni...