- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
acura13 #3930 üzenetére
Dióhéjban:
Drive-on belül "create" -> "folder" -> "névmegadás" -> "create" -> bele teszed a képeket, amiket meg akarsz osztani, utána a mappára jobb gomb, "share..." -> "share..." -> "change..." -> kiválasztod azt a feltételt, ami tetszik, nekem az "anyone with the link" a leginkább ésszerű választás, "save" -> kimásolod a felnti linket és beilleszted ide. -
Al3xT
tag
válasz
acura13 #3930 üzenetére
Ez erosen off.
Ez parttalan vita. Nekem nincs bajom a Moto X-szel, de ugy latom neked ez a telefon valamiert nagyon a szived csucske. Errefele egy Moto X araert egy 32gb-os N5-ot adnak, otthon meg egyik sem kaphato hivatalosan.
Es hogy on topic legyek, szerintem a Moto G ar/ertek aranyban veri mindkettot. Persze mindenkinek mas a fontos. A felesegem pl. HTC One-t hasznal, mert szep, jo minosegu (fem unibody haz) es gyors.A Hangouts-ban lehet sms-t kuldeni es IM-et. A ket dolog egymastol fuggetlen.
Az MMS-hez mindig kellett internet. (Lasd apn mms beallitasok) -
Shyciii
veterán
válasz
acura13 #3930 üzenetére
Moto X-et itt nálunk még mindig lehetetlen megtapogatni megnézni működés közben? Nézegettem a kamera képeit, és egész jók. Kis szerencsével official CM11 is lesz rá, mérete sokkal jobb, mint más 4,7inches készülékeknek így akár nálam befutó is lehetne, csak "láthatatlanban" megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest