- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8577 üzenetére
Hát igazából, annak működnie kéne.. De nem tudom, hogy kell beállítani, mert mindegyik launcher program más.
Tedd fel az EX launcher progit, az jóféle -
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8575 üzenetére
Igazán nincsen mit
Reméljük sokáig a fórum szemfüles tagja leszel ^^
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Vikunya #8571 üzenetére
Szerintem nem olvasta el, de azért vagyok, hogy segítsünk
protho: gapps( google apps) a google programjai, ha nincsenek netán benne a romban.
Itt a link.
ezt letöltöd, és benne van az update.zip ez a gyökérkönyvtárba, benne van a recovery mappa, ezt is oda, és ebben a mappában van egy "updates" mappa, ide kell berakni a romot, és mindent mást amit recoveryből szeretnél telepíteni.. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Vikunya #8565 üzenetére
Igen ott is van egy update zip.. de én nem a zpről beszélek.. hanem a mappáraól, ami ugyancsak megtalálható a recovery mappájában
Ahova a romokat is teszed, meg akármit, amit recoveryvel telepítesz, tudtommal egy update mappába kell beletenni recovery mappán belül, nálam így van. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8557 üzenetére
van ugye a recovery mappád, amit bemásoltál a telóra.. Na abban a mappában kellene lenni az update mappának
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8554 üzenetére
Ott van a recoveryben az utolsó 3 nyomd végig őket, azért kell ,hogy tovább menjen bottképernyőn és ne fagyjon, kell és kész
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8550 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8547 üzenetére
hát rácsatlakoztatod a telódat a gépre, és akkor kiválasztod az SD karis opciót, és akkor már látja az sd kártyádat, oda másolod be az update.zip-et, és a recovery mappát
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8545 üzenetére
Akkor valamit bizonyára rosszul csinálsz, mert én is azt csináltam és minden oké volt :/
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8543 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Malarwen #8538 üzenetére
Nem, eléggé sokat moddingoltam már telókat, és a motorola sem kivétel, úgy csinálok mindent ahogy kért.. De szerintem tudom a választ, nekem azóta csinálja amióta CM7es van a telón, ha a srácnak is, akkor a Romban van egy recovery telepítve, mert ugyebár az is megoldható.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8535 üzenetére
Nekem is mindig ez van, mármint barátomén, és nem egyszer csinálta már.. Hogy feltettem, azt a recoveryt amit itt ajánlottak, és másodszorra már azt csinálja, hogy belép egy sima recoveryvel és E: Can't open ...
Megoldás: Szépen újra bemásolod a memóriakártyára a update-et.. Lehet az is elég csak, de én a recpvery mappát is beraktam újra, és minden olyan volt mint előtte. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Shrike7973 #8527 üzenetére
Most ez olyan megoldás, mint a router? Mert úgy tudom, hogy kell rácsatlakozni, annyira buta nem vagyok ^^. Persze, ha ez olyan megoldás, amit írtam, hogy van egy lapos, azon van wifi, be van dugva a mobilnet, és így megoldható, hogy a teló érzékelje a netet. Akkor köszönöm és meg fogom próbálni
-
csibusz0314
aktív tag
Azt hiszem, hogy felteszek most egy jó nagy hülye kérdést, de nem baj
Nézegettem ezt a mobile 3g Hotspot dolgot. A kérdésem az lenne, hogy az is megoldható-e, hogy én rádugom a telót a laptopra, és ha a laptopon van mobilnet, vagy net, akkor azt a teló érzékelje? Mert sehogy sem sikerült.. De lehet ez lehetetlen is
Ha valaki mégis tud megoldást, egy kicsit szájbarágós magyarázatot kérnék
Köszönöm előre is.
-
csibusz0314
aktív tag
Valaki tudna segíteni? #8493
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, ha minden igaz, pénteken gazdagabb leszek egy moto milestone-nal. Kérdésem a következő lenne:
- Melyik a legfrissebb legjobb MAGYAR rom rá?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest