- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8577 üzenetére
Hát igazából, annak működnie kéne.. De nem tudom, hogy kell beállítani, mert mindegyik launcher program más.
Tedd fel az EX launcher progit, az jóféle -
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8575 üzenetére
csak akadt egy kis gond,rátettem a 2.3.7-et de nem működik a homesreen érintő nem tom h mi a rendes neve,alul a 4 érintő gomb közül a házikó,azt be lehet valahol állítani?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8575 üzenetére
Igazán nincsen mit
Reméljük sokáig a fórum szemfüles tagja leszel ^^
-
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8574 üzenetére
sikerült,köszönöm mindenkinek aki segített
-
Vikunya
tag
válasz
1994protho #8570 üzenetére
elolvastad az első hsz-t?
-
Vikunya
tag
válasz
1994protho #8567 üzenetére
abba kell beletenned a gapps-os meg a cm-es file-okat
-
Vikunya
tag
válasz
1994protho #8564 üzenetére
Telefonon filekezelővel,pc-n meg az alább leírt módon.
-
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8560 üzenetére
most mi legyen? v mit kell belerakni?
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8557 üzenetére
van ugye a recovery mappád, amit bemásoltál a telóra.. Na abban a mappában kellene lenni az update mappának
-
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8557 üzenetére
letöltöttem az open recovery-t kicsomagoltam rátettem az sd kártyára de az update mappában nincsen semmi
-
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8556 üzenetére
amikor a recovery menüben vagyok és rámegyek h update.zip kiírja h nincs ilyen file vagy könyvtár
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8554 üzenetére
Ott van a recoveryben az utolsó 3 nyomd végig őket, azért kell ,hogy tovább menjen bottképernyőn és ne fagyjon, kell és kész
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8550 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8547 üzenetére
hát rácsatlakoztatod a telódat a gépre, és akkor kiválasztod az SD karis opciót, és akkor már látja az sd kártyádat, oda másolod be az update.zip-et, és a recovery mappát
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8547 üzenetére
-Telefon pendrive-ként számítógépre köt.
-Fájlokat kikeres a számítógépen.
-Fájlokat kijelöl.
-CTRL+C
-Sajátgép/számítógép megnyit.
-telefon meghajtója megnyit.
-CTRL+V
-És voálá. -
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8545 üzenetére
Akkor valamit bizonyára rosszul csinálsz, mert én is azt csináltam és minden oké volt :/
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8543 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
1994protho #8535 üzenetére
Nekem is mindig ez van, mármint barátomén, és nem egyszer csinálta már.. Hogy feltettem, azt a recoveryt amit itt ajánlottak, és másodszorra már azt csinálja, hogy belép egy sima recoveryvel és E: Can't open ...
Megoldás: Szépen újra bemásolod a memóriakártyára a update-et.. Lehet az is elég csak, de én a recpvery mappát is beraktam újra, és minden olyan volt mint előtte. -
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8535 üzenetére
Öhm, bootloader menü nincs, csak ilyen mód létezik (ebben az állapotában lehet számítógépen keresztül flashelni). De a hibaüzenetből nehéz következtetéssel szerintem te a recovery menüre gondolsz. Amúgy foggalmam nincs mi lehet a baja. Szerintem próbálj meg újra belépni recoverybe. Ha nem megy úgy se, akkor újra kell telepítened a számítógépen keresztül.
Közben egy fontos kérdés jutott eszembe: Melyik recoverynél írja ki? A sima gyárinál, vagy a CWM recovery-nél (amibe az aply updet.zip parancsal lehet belépni)?
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8473 üzenetére
Én se tudok jól, de azért nagyjából ki lehet bogozni a leírásokat.
Ha megtalálom akkor logout-on is volt egy magyar cikk a milestone root/romolásról.
Szerk.: Jah igen, már egy kolléga fentebb említette az 1.hsz-t. Benne van a magyar leírás, linkekkel együtt...
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8471 üzenetére
Nincs mit!
Amúgy xda-t bújjad rendesen, sok hasznos dolog van leírva (ha már egyszer le van, minek ide is?). Itt maximum csak megmagyarázni tudjuk.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8469 üzenetére
A teljes leírás: xda
Az openrecovery (regelni kell, hogy le tudjad tölteni): openrecoveri1.46
Maga a leírás a fórumon: [link] -
1994protho
csendes tag
válasz
1994protho #8468 üzenetére
tudnál dobni egy linekt pls
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8466 üzenetére
Akkor nagyon valószínű, hogy nincs rajta az sd kártya gyökerében.
A leírásokban van link rá, onnan le tudod szedni. -
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8464 üzenetére
Boot logo milyen?
Ha nem a szokásos (azt hiszem kék android felirat, villogva), akkor mókolt rendszer.
A fenti linkeken le van írva, hogyan tudsz bejutni a recovery-be. Ott bent válaszd ki a kék feliratok közül előbb az egyik wipe-ot és futtasd le, aztán a másikat (ez töröl minden telepített programot, tulajdonképpen csupasz telefon lesz belőle, csak a rom-verzió nem fog változni, és az eredetileg rajta levő programok).
Ha ez nem oldja meg az akadás gondodat, akkor új rom telepítése fogja.ui.: a build számát is írd le. elég sok 2.2.1-es rom van
-
Vikunya
tag
válasz
1994protho #8462 üzenetére
Beállításoknál a legalsó telefon infó menüpontba nézd meg a verziót meg a modnál hogy mi van.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8460 üzenetére
Egy filekezelővel nézzél rá (Akár számítógépre kötve), hogy van-e olyan mappa rajta, hogy OpenRecovery és egy update.zip. Ha van akkor nagyon valószínű, hogy volt már ügyködve rajta.
A lassúságon segít egy teljes wipe. Azt recoveryből tudod megcsinálni. -
Malarwen
csendes tag
válasz
1994protho #8458 üzenetére
Mivel már nem gyári android van rajta, így a leírásokból nyugodtan hagyd ki a root/openrecovery feltevéses periódusokat.
Neked (ha az openrecovery fent van az sd-n) a custom-rom letölt, recovery-be belép, zip telepít rész kell.
Wipe-okat semmi esetre se hagyd figyelmen kívül! -
rena224
tag
válasz
1994protho #8456 üzenetére
hali!minden le van írva a topik legeslegelső oldalán, azt olvasgasd át töviről-hegyire, és fuss neki, ha valami nem megy, elakadtál, vagy csak kérdésed lenne, tedd fel segítünk! de maga a részletes leírás, openrecoveryről, főzött romok telepítéséről stb ott van a fórum legelején
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest