- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na ez fura. reggel 6:30-kor vettem le a telót töltőről, erre most 40%
meleg is a hátulja, pedig nem fut semmi, wifi sem. full gyári 2.1-es rendszer...pár widget van kint csak...meg kell őrülni ettől... -
Djuree
félisten
válasz
Cyberpunk #4739 üzenetére
sztem custom firm-től ne várj fagyimentes verziót
én anno a diamond touchomra raktam 100 féle firm-et, egyik szarabb volt mint a másik, ment vissza a gyári. erre már semmit nem rakok csak gyárit...lehet kevesebb benne a funkció, meg nem olyan szép, de legalább azt jól csinálja...
-
Djuree
félisten
azt nem lehet valahogy beállítani hogy ha email jön akkor ne csipogjon? be van állítva a gmail fiókom és 5 percenként csiporog. úgy kéne hogy csak sms-nél csipogjon...
-
Djuree
félisten
ti milyen tokban tartjátok a kis drágaszágot?
meg kéne nekem autós tartó is. tudtok esetleg olcsó? -
Djuree
félisten
nektek műxik az új market? ez a zöld tetejű csoda? nekem nem jeleníti meg az egyes kategóriák alatti dolgokat. pl. rámegyek hogy games--> arcade és itt nem dob ki semmit, és az összes kategória ilyen
letörlöm a market frissítést akkor jó, de mikor megint letölti akkor megint szar. nem lehet kikapcsolni a market frissítését?
-
Djuree
félisten
azt honnan tudom meg hogy német vagy angol vagy trinidad és tobagói a telóm? a phone infonál nem írja...
-
Djuree
félisten
köszi nektek
egész kényelmes a netezés. volt már htc diamond touchom is, de azzal rémálom volt -
Djuree
félisten
olyen kérdésem lenne, hogy ha bekapcsolom a wifit, és csatlakozik is, akkor azzal keresztül netezik, vagy a 3g-vel? tehát átáll magától wifire, vagy nekem kell valahol kapcsolgatni?
-
Djuree
félisten
válasz
Napster #4586 üzenetére
ezért szarik be a telója sok embernek. össze vissza állít mindenki mindent, azt sem tudja mit csinál. így nem kell csodálkozni hogy fagy, meg újraindul, meg lassú...de kisérletezzetek, aztán ha bejön, majd énis megcsinálom
ahogy látom ez átrakja a programok mappát a memókarira. ez eddig rendben, csak a memókari nagyságrendekkel lassabb mint a teló saját memóriája, innen már lehet következtetni mi lesz ebből-->gázde remélem azért jó lesz persze
-
Djuree
félisten
gmail-es emil címről be tudom húzni a contactokat a teló contact listájába? jó lenne ha nem kéne begépelni...
-
Djuree
félisten
köszi, úgylátom ez a market jó lesz nekem
-
Djuree
félisten
köszi, akkor azt majd felteszem.
a mulasztott hívásokat és sms-eket ez a teló is jelzi kis sípolással? a régi v9-em így csinált, és baromi hasznos volt
Cyberpunk: még semmivel, majd holnap, először kipróbálom a webest sztem, de lehet várok még a frissítéssel, először ki kéne tapasztalnom a telót
-
Djuree
félisten
na megjött nekem is, most töltöm, még csak a főképet néztem
szép teló, az alakja fogott meg, vehettem volna 10 más fajta okostelót is, de ez tetszett legjobban, és nekem ez fontos
majd holnap tesztelem jobban, mert így hogy töltődik a rövid madzaggal nem tudok kényelmesen elnyúlni az ágyon hogy nyomkodhassam
milyen formátumú videót játszik le a teló? -
Djuree
félisten
ez a root ez micsoda? azt tudom hogy gyökér, de azon kívül
-
Djuree
félisten
ezeket a cyanogen modokat honnan lehet lekapni?
-
Djuree
félisten
melyik milestone telótok van? xt720 vagy a sima milestone?
-
Djuree
félisten
skacok!
aki vodafone mobilnettel netezik írja már meg milyen csomaggal és mennyibe kerül!
holnap jön a milestone-om, és eddig még nem volt mobilnetem, de holnapra lesz
néztem ilyen 50 meg 100mb-os adatforgalom, utána lassítják a sebességet, de korlátlan forgalom. ez jó? nem tudok érte sokat fizetni. havi kb. 1000ft-ért nem tudom van-e használható net. nem akarok töltögetni, csak netezni, email, stb... -
Djuree
félisten
ez a sok hiba a sima széthúzhatós milestone-nál is megvan? vagy az jó? ilyen xt720-at akartam venni épp ma, de lemondtam róla, pedig jónak tűnt. a hd kamera fontos lett volna pl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest