- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mályki
aktív tag
ÉN is megprószálom arrol a linkről felrakni a 2.1 et remélem összejön.QUERTY vagy QWERTZ t kell letöloteni?Érintőn QWERTZ van alul QWERTY.Remélem jót töltök.Köszi
-
Mályki
aktív tag
Mo.-n nem tudod használni a navigáciot...Vagy rosszul tudom.Remélem igen
-
Mályki
aktív tag
Szóval akkor hol találhatom az eredeti gyárri csengőhangot ha a csengőhangok között nem?
Minden kikapcsolásnál ujat tesz be.Nehéz rátalálni az eredetire.Ha tud valaki segiteni azt megköszönönöm.
-
Mályki
aktív tag
A gyári csengőhangot miért nem találom a csengőhangok között??Valamikor bedobja magától de amugy nehéz rátalálni.Tud esetleg segiteni valaki?Köszi
-
Mályki
aktív tag
Bocsi de looser vagyopk az ilyen dolgokhoz.Marketen keresztül tudok frissiteni vagy ez a dolog egy külön műfaj.Elrontani nem lehet a telót?Inkább rábiznám valakire.Te nem vagy pesti véletlen?Segithetnél ebben
A 2.0.1 ben alap az equalézer??Vagy külön progi.
-
Mályki
aktív tag
Valami equalezeres zenelejátszó progi nincs véletlen erre a telora.Tudom hogy nagyon sok program van a telohoz a marketen de neveket nem ismerek.Vagy valami akustic program ami dob a hangerőn...SE k850 emen buheráltak valamit és hangosabb lett pár decibellel
-
Mályki
aktív tag
Még minben jobb ez a 2.1 es szoft?Ezzel is ugrál a zene?Általában házikóval meygek ki a böngészőböl mégis a kezdőlappal indit.Lehet mert felraktam rá a firefoxot?Azt használom bár kétlen hogy ez lenne a probléma..
-
Mályki
aktív tag
A böngészőt nem lehet valahogy a háttérbe tenni?Ha pl smst irok vagy bármi mást cisnálok visszalépek ujra a kezdőlappal nyit.Nem lehet vagy én nem tudok valamit..
Az alapértelmezett google.hu t nem lehet valahogy kivenni?
-
Mályki
aktív tag
Jó reggelt!Akkor nem tud senki segiteni ebben a Full Body - s védelem felrakásában?Mo. sajna még nem is forgalmazzák..
-
Mályki
aktív tag
Mi az a bug?Jó ez a telo nagyon csak net nélkül 30% osan tudjuk kihasználni a gépet.Akksija lehetne bivalyabb bár nem tudom ilyen gépeknél a napi töltés az jó e.Egy cimbim azt mondta nagyon jó..Bár a k850 emet 4 naponta kellett tölteni.Igaz a kijelzője kb 6 x elfét a mérföldköén
-
Mályki
aktív tag
Rendeltem U.K. bol ilyen láthatatlan védelmet a telóra(invisible shield)Elég jokat irnak rola...Nem tudna nekem valaki segiteni felrakni?Nem nehéz gondolom.De ha esetleg valami szakember lenne itt szivesen rábiznám a dolgot..
-
Mályki
aktív tag
Én 107990 ért vettem az oktogonnál a telót.Nagyon csipem bár egy két dolog lehetne jobb is.Pl a blutusznál...ha a notebookommal megy állandoan megbolondul...Zene nálam is ugrálgat.Fm rádió elférne rajt,valami jobb camdriver sem ártana...Ja meg hát a GPS.Nincs mobilnetem csak wifis...A GPS t meg nem lehet magyarra állitani.Bennt a Motorola szalboltbna ott azt mondták ezek az adroidos cuccok az év végén forrrnak ki igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest