Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
ja, már uncsi a várakozás, de már nem is érint szerencsére

nagyon féltem ettől a romtól, h tele lesz buggal, hibával, nem fog működni ez-az...
nekem tökéletes, még nem kellett újraindítani a telót, nem zabálja a ramot, sokkal gyorsabb. olyan gyors, mint a villám. semmi nem akad vele. akksi idő is nőtt. egyetlen dolog nem működik rajta. ha lezárom a képernyőt, nincs az a katt hang. na bumm... más tapasztalt ilyet?
komolyan mondom, mintha új telóm lenne, újra szeretem
mondjuk egyet megtanultam, ha lesz alternatíva és ilyen marad a motorola támogatása akkor soha többet nem veszek... a készülék maga nagyon fasza, nem tudnék mondani semmi hiányosságot. ami nekem kicsit kevésbé jó az a qwerty, igaz én egy nokia e90-et használtam előtte, annak álom volt a qwertyje, tehát ahhoz képest sokkal gyengébb természetesen, de azért bőven jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest