- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
válasz
kanurecoba #4 üzenetére
És ha a gombsor meg az akku a fontos? És ha nem szereted az Androidot?
Egyébként ebben a kategóriában minden faeture phone jól bírja, hála égnek. -
gybazsi
senior tag
válasz
kanurecoba #4 üzenetére
Én mondjuk hogyha ennyiért most új telefont vennék, valószínűleg inkább ezt választanám az Alcatel helyett.
-
Venom23
csendes tag
válasz
kanurecoba #19 üzenetére
Tévedsz megintcsak!
Amúgy ha az összes kijelentésedhez amit leírtál, odaírtad volna, hogy "szvsz" akkor nem kapnád az oltásokat, szvsz.
A lényeg, hogy a világ bizony nem a te szűk ismeretségi körödből áll. És míg a te köreidben lehet, (mondom lehet) anyuci-apuci a 15 éves gyerekének olcsó low-end Androidos telót vesz, addig az én ismeretségi körömben a 30-40 éves embereknek létidegen a Facebook, a folyamatos e-mail szinkronizálás, és az érintőkijelző...
Nekem például hiába van DHD-m, nem szeretek rajta netezni. Jobb szeretek itthon a 2 full hd-s monitorom előtt dögleni, és billentyűzeten pötyögni...
Ízlések és pofonok tudod...
Ne akard már ráhúzni a saját sablonodat ez egész világra, mert nem mindenki gondolkodik úgy mint te.
Érted? -
rudymester
senior tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
Mobiltelefon eladóként naponta szembesülök az egyedi igényekkel. Sokan idegenkednek az érintő kijelzőtől és most tessék megelepődni, nem mindenki akar netezni a telefonjával, de a BT és a zenehalgatás fontos legtöbbször. A nők különösen megválasztják a telefonjukat, ahol sok esetben a külső dönt. A 3-4 ezer forintos kategóriákat inkább sokadik munkás/bulizós telefonnak veszik.
-
rainmen
aktív tag
válasz
kanurecoba #23 üzenetére
Nem hiszem, hogy nálam van a hiba:
- "ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni" - "Olyan nincs, hogy valamit mindenkire rá lehet húzni ízlés terén."
- "Aki meg telefonálni akar annak tényleg midnegy mi van a kezében, nem is értem minek vesz valaki ilyet ha van 3-4e ft-ért is.." - "Minek vesz valaki "okos"telefont 80-90 ezresért, ha van 25000-ért is? "
Érted...
-
rainmen
aktív tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
Persze, és mindenki fenn akar lenni a fakkbúkon meg twitteren meg a +1-en is, mi?
Nekem telefon kell, nem mindenféle "okos" sz**.
Kissé gáz ez a folyamatos általánosítgatás, hogy mindenkinek ez kell, mindenkinek az kell. Olyan nincs, hogy valamit mindenkire rá lehet húzni ízlés terén.
Az utolsó mondat kommentálása meg nyomdafestéket nem tűrő szavakat kérne. Minek vesz valaki "okos"telefont 80-90 ezresért, ha van 25000-ért is? Na? -
Venom23
csendes tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
"Azér tlegyün öszinték, ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni, ez pedig elérhető és most már jó minöségben is,"
Olyan jó, hogy ezt te így kinyilatkoztatod.
Honnan tudod mit akar más?
Például az albérlőmnek nem kell okostelefon, neki ez kéne...
Szóval kapásból találtam 1 embert akire nem érvényes az állításod, pedig nem is kerestem... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
"ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni" - Nem...
"Aki meg telefonálni akar annak tényleg midnegy mi van a kezében" - ...és nem.Attól hogy neked nincs ilyenre igényed, attól még másnak lehet.
---Engem igazából csak az bosszant, hogy nem lesz elérhető a dual simes változat itthon.
-
rudymester
senior tag
válasz
kanurecoba #4 üzenetére
Pont az, akinek kinyitható egyszerű de szép telefonra van szüksége. Sajnos a piac nem bővelkedik ilyenekben, pedig lenne rá igény (mégha nem is nagy).
cefre00 Telenor néven fut a Telenornál.
-
válasz
kanurecoba #8 üzenetére
Sőt, 2.500-ért is kapok full alap telefont. Azzal is lehet telefonálni és bírja is.
Nem ártana felfogni, hogy nem mindenki akar Androidot vagy más egyéb nyílt platformot. Minden "normál" telefonteszthez jön valaki, és beírja, hogy ennyiért már okostelefont is lehet kapni
-
cefre00
tag
válasz
kanurecoba #4 üzenetére
Telenornál alcatel??? Nem is láttam!!
Amúgy azért a telefonért 3-4 éve véres öldöklésbe kezdtem volna, mert húha. Ma már kellemesen mosolyog az ember fia, amikor a sok droid és tepsi között lát egy ilyet is...
-
válasz
kanurecoba #4 üzenetére
Az, akinek csak egy telefon kell és nem egy napos akkuval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest