- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
unthinking
tag
Bootloader nyitás után Android 14-re frissíthető custom romot használva.
-
MiniPiji
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki rá valami jó kis gcam-ot? Hátha szebb leszek a férjem fotóin tőle...
Köszönöm! -
Torsi999
friss újonc
Valaki tud segíteni? Két bajom van ezzel a telefonnal: a hivastortenetben illetve egy hívott/hívó számra kattintva csak a legutóbbi hívás időpontja van meg, a korábbiakat teljesen elfelejti.
A másik: akárhogy állítom be az értesítéseket, a lezárt képernyőn szinte mindig van Messenger értesítés akkor is, ha nem kaptam új üzenetet. -
jociolaszi
tag
Megrendeltem 48ezer a yettelnél a csomagomban!
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok, hogy tudom beállítani a hangoknál az emelkedő hangerőt? egyszerűen nem találom
-
Zozo0525
őstag
nem is rossz. lehet a héten beszerzek egyet?
-
DDA40X
aktív tag
Bocsi, ez "attól tartok, nem is lesz sosha." becsúszott. Kicsit későn szólok.
-
ackobra78
csendes tag
Google asszisztens számomra egy felesleges funkció és még Magyar nyelvet sem lehet beállítani rajta. A 32 megapixeles előlapi kamerához egy ledes villanó is társul. Oldalsó kezelő gombok kicsit keményebben benyomhatóak. Ujjlenyomat olvasó pontos. Lezárt képernyőnél a telefont megrázva a hátlapi segédfény aktiválodik. Üzenetjelző led nem található rajta, de érdekes módon a szoftverfrissítés alkalmával az előlapon egy zöld színű led villant fel egy pillanatra. Huawei telefon után a menürendszerét nagyon szokni kell. Technikai adatok: Snapdragon 732G Mobile Platform | Qualcomm
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Cannabis7 #19 üzenetére
A wiki csak egy példa volt. Pl. az MS is hosszú ó-val írja, a lap.hu is,...
Nem csak ezt rótam fel.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
joergie
őstag
g100 hétvégén frissített le android12-re, nemhiszem hogy sokat kéne várni hogy ezt is firssítsék.
Nekem ez a képarány a halálom. egyszerűen nem áll kézre az egész, és annyira minimális az előnye a 21:9es képaránynak...cserébe könnyebben ki akar bukni a kezedből, magasabban van a súlypontja.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DDA40X
aktív tag
Na, a béna ujjlenyomatolvasó miatt ez is kuka. Pedig pofás...
-
janeszgol
félisten
Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Tipikus Motorola: az SoC ok, a ram elég, a kamera elmegy, az akku jó.
-
Persze. Inkább a "rejtélyes" bt-on volt a fő hangsúly. Igazán utánanézhetett volna, vagy akár le is tesztelhette volna... a tesztelő. n+1 program van ami kilistázza milyen profilokat ismer a készülék.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
elfelejtette
veterán
GSMArena szerint pont egy éves modell a G60, tehát amikor kiadták, nem 2 éves procival jött ki, hanem 1 évessel (sőt, csak 8 hónapossal).
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
esoember
csendes tag
Nem egy rossz telefon a specifikációk alapján, egy tisztességes alaptelefon. Úgy általában is egyre korrektebb darabokat hoz a Motorola. De azért van még mit finomhangolni... Elsősorban a szoftveres támogatáson! Az áron nem nagyon lehet rugózni, vagyis igen, de kb minden új telefon elszállt árán, inkább nem érdemes. Ezen a telefonon kb minden vállalható, de semmi sem kiemelkedő, kár, hogy ez ma a realitás 100 ezerhez közel. Azért az a majd kétéves Snapdragon 732G nagyon erősen merész húzás. Mindent összevetve várom, hogy a közeljövőben meglépjen egy ár/érték arányban bombasztikus ajánlatot a Motorola, mert benne van a levegőben!
-
Viszont a kódoló/dekódolás szavak(-» coder/decoder) összevonásával jött létre, ezeket pedig hosszú ó-val írjuk.
Igaz az mta oldala nem ismer se kódek-et, sem kodek-et.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Graphics
Jómunkásember
-
"A Bluetooth kodek támogatás rejtély."
A teszt nem azért van, hogy az ilyen "rejtély"eket kiderítse?!
Nem mellesleg nyugodtan írhattad volna hosszú ó-val a kódek-et, ahogy a wiki is.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
jUUh
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Vicc, hogy még mindig fel kell hozni pozitívumnak az nfc meglétét, hisz a 9 éves LG F6-ban is volt, ami megjelenésekor is (2013) max középkategóriás teló volt. Vannak dolgok, amiknek alapnak kéne lenni minden megjelenő mai telóban. Az egyik az nfc.
-
elfelejtette
veterán
Valamelyik szolgáltatónál elérhető volt, részlet fizetésre kifejezetten megérte.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
jUUh
addikt
Kicsit esik az ára és nem rossz ajánlat ez, bár az Android 11-ért nagy kár szerintem. ~75 környékén venném szívesen.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...