- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Milestone 2 már csak ilyen áron maradt, Torch 9810 meg jó vétel volt, mert 9800-at is csak 98k-ért találtam legolcsóbban. [link] [link]
Defy csak személyes példa volt, hardver közti különbséget nem tudom, hogy használnám ki (játékra, videólejátszásra jobb a Defy, talán a 720p-t tudnám felhozni a Torch javára.)
Nyilván más kategóriában játszanak. De még a M2 is inkább multimédia, mint üzleti.A másik meg, hogy a Moto ott hagyta bugosan a M2-t, és még főzött ROM sem mehet rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
stbtamas
aktív tag
Pedig nagyon leesett, nézz körül hardveraprón. Milestone 40k, Milestone 2 55-60k környékén van használtan (és szerintem bőven ér annyit, mint egy Desire), újonnan már kevés helyen találni (vagyis csak a drágább boltokban maradtak meg).
Használtan nem érdekel, én újonnan mondtam. Legalábbis nálunk (nem HU) nagyon hasonló árban vannak, jóval 70k fölött..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
banhammer
veterán
Tetszetős kis telefon.
Csak hazánkban szürke importtal hozzák be.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dunbar
senior tag
Tudom, M=
Eu- vagyis akkor nem USA, Droid=USA. A Milestone-nak vége? Szóval Motorolát ennyire nem érdekli minden, ami nem USA?[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz sanyi.flat #6 üzenetére
A név itt most lényegtelen, mindenki tudja, hogy miről van szó.
Ja, és a Milestone nem csak európai név, az USA -n kívül mindenhol ezen a néven futott.(#9) Dunbar
"Motorolát ennyire nem érdekli minden, ami nem USA?"
Nézd meg például a hazai Motorola kínálatot és megkapod a választ.
Amúgy az is nagy csoda, hogy a RAZR kitette a lábát az USA -ból.[ Szerkesztve ]
-
solanthugor
aktív tag
Na ne màr ez is müanyag lesz? Kàr. Akkor lehet nem vàrok sokkal tovàbb ès veszek egy kettest. Egyèbkènt ez sem olyan szèp mint az elözöek. Egyedül az 1gb ram ami megfogott, meg esetleg a Soc. Viszont a kettes pont anyival nyùjt többet mint az egy, amire igazàbòl szüksègem van. Milestonon kìvül màst màr nem nagyon akarok egyelöre.
[ Szerkesztve ]
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
Dunbar
senior tag
Pedig nagyon leesett, nézz körül hardveraprón. Milestone 40k, Milestone 2 55-60k környékén van használtan (és szerintem bőven ér annyit, mint egy Desire), újonnan már kevés helyen találni (vagyis csak a drágább boltokban maradtak meg).
Droid 3-hoz képest nem látok előrelépést, már az is qHD volt 4"-en, azt hittem, a 4 egy RAZR lesz billentyűzettel. Mindenesetre nekem a M1/2 sokkal jobban bejött, apámnak gondolkozom is egy M1-en.
Milestone széria kifújt, mostantól USA only lesz a Moto? -
Cyberpunk
félisten
Kár hogy ez már full műanyag lesz. Nekem volt MM1 szépen végig lehetett követni a modell leépülését.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Zoz
őstag
Ha legalább a 3-ast lehetne itt kapni hivatalosan...
-
stbtamas
aktív tag
Kár hogy piszok drága lesz.. A többi Droid ára se esett túl sokat az elmúlt évek alatt, pedig szívesen vennék egy Milestone 2 vagy 3-at..
Véleményem szerint ha hasonló ára lenne mint például az SII-nek és lehetne is kapni a szolgáltatóknál, akkor erősen megszorongatná a samsungot, mivel elég jól áll HW részen és ezután talán a SW résszel se lesz komoly visszamaradásZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest