- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz jano2101 #38457 üzenetére
Eleve nem javítják garanciában a beázást, mindazonáltal a problémád típusprobléma. Többször előkerült már itt a fórumon, hogy a szervizbéli hangszórójavítás után, majdnem mindig elveszti a vízállóságát a telefon. Nagy ritkán előfordult már, hogy korrektül csinálták a szervizben (szerelési technológia és felhasznált anyagok), és megőrizte a vízállóságát. De ez a kivétel. A szerviz általában trehány, az itt fórumozók pedig a tapasztalataik megosztása révén már régóta tudják, hogy ha szervizeltették a telefont (tipikusan a hangszóróhiba miatt), akkor utána már nem tesztelgetik a vízállóságot, mert az majdnem biztos, hogy elveszett a szervizelés miatt. Sajnos neked peched van, mert nem olvasgattad ezt a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz jano2101 #38457 üzenetére
nem rosszból mondom de itt követtél el hibát:szétszedtem kérdés milyen szinten. mert ha csak az akut vetted ki akkor nincs gond, de ha bármi mást akkor szevasz garancia.
viszont ha ők már javították akkor rosszul nem tették vissza a tömítéseket. fogyasztóvédelem tud segíteni. (elvileg)
(#38458) Echoo : neked is el kellett volna bevizsgálásra küldeni, tudom utólag könnyű okosnak lenni.
saját tapasztalat mióta régi telefonon (lg) alaplapot cserélt t-mob, megint hibás lett beadtam, közölték független nem csinálják. jelentem ők cseréltek alaplapot akkor lett független...(1,5 hónap veszekedés után a telemax elismerte hogy ők tettek független lapot bele) azóta nem sajnálom feltartani a sort és mindent megnézni átvételkor.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest