Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
A negyedik ikon a frissítés...
Azt ne kérdezd, hogy mi a widget neve, mert nem emlékszem, hogy én töltöttem volna le, bár még az is lehet :-)))Nálam most ki van kapcsolva, de ha bekapcsolod, akkor a telefon frissít automatice magától, ahogy beállítottad alkalmazástól függően...
-
törölt tag
A Background data zöld pipa fontos a probléma kezeléséhez, tehát az jó hogy be van kapcsolva a szinkronizáláshoz. A GMail szoftverben a lépéseket sajnos most nem tudom pontosan elemezni neked, mert éppen nincs a kezem ügyében a telefonom. De a GMail-t megnyitván, a telefon hardveres Menü érintőgombjának megnyomásával elő tudod hívni a Gmail segédmenüjét, ahol megtalálod a szükséges beállításokat, ha minden opción végighaladsz. Az amúgy is fontos, hogy minden szoftver minden beállítását elvégezz.
-
10-11
csendes tag
...most vettem észre: szerintem CSAK annyi a hiba, hogy nem frissíti saját magát. a beállításoknál megtaláltam, melyik csengőhangnak kellene szólni, de nem szól. és mikor "megnyitom a gmail apps"-t, nem is jelzi, h kaptam üzenetet, csak, ha a frissítésre nyomok. erre vki vmilyen megoldást tud nekem ajánlani?
ismét köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest